Shopping & Senior Video

Hola friends!
 
Tisdag 28/4
Min foto klass är bara bullshit vilket de iofs alltid vart men nu har vi iaf mer fritid vilket betyder mer bloggning för min del då vi håller på med de mest värdelösa bloggprojektet någonsin... Våra inlägg ska se ut som på min lärares lol (seeingsignsofhope.blogspot.com) 
Var på gymmet efter skolan och sen var jag och min vmamma och letade skor till prom! 
Hittade ett par olika men kunde inte prova alla i min storlek då det brann vid mataffären brevid så lagret vart helt rökfyllt eller nåt haha!
 
 
 
Onsdag 29/4
Filmade till vår senior video direkt efter skolan och denna scenen var 70's så fick verkligen användning för mina tiedye och blommönstrade kläder haha!
Var även tillbaka till skoaffären och provade fler par och bestämde mig tillslut för de jag föll för först haha!
Kom även därifrån med ett par sommar sandaler vilket vart väldigt behövligt, provade säker 10 olika par skor...
Vi avslutade även vi våra president kampanjer i min Government class den dagen vilket var najs då alla partier tog med sig godsaker och vi bara chillade!
 
 
Torsdag 30/4
Var på gymmet igen efter skolan igår och sen hoppade jag i vår pool för första gången då det var 31 grader ute - hur gött som helst!
Avslutade kvällen med fish tacos och youtube på min vfamiljs iPad.
Har även börjat på ett nytt projekt i sculpture med crea-stone som är lite mer sten-aktigt jämfört med gips vilket gör det lite svårare att karva (är det rätt svenska or för carv?) ut objektet.
Har hela veckan haft en alldeles för hård bas att karva ur och började på en ny imorse så det är mycket lättare nu haha.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0