I'M HOME

Hallå Sverige!!
Ä hemma nu och har vart det i en vecka typ, kom ju hem i torsdags och blev både överraskad på flygplatsen och hemma vlket var hur kul som helst!
Har både haft fullt upp och inget att göra alls.. men så brukar det ju vara haha.
framöver så kommer det komma inlägg dag för dag ifrån roadtripen jag gjorde mellan den 7-24 juni så det är en hel del bilder som ska redigeras då jag tog ca 200-400 bilder om dagen... Till hösten ska jag även försöka redigera ihop en video på min skoldator som jag får tillbaka då med bättre program än windows media maker (what a joke it is)
Sen har jag även två dagar kvar ifrån Hawaii att blogga om (pinsamt ju) men har nog redigerat de flesta bilderna så det ska nog inte ta för lång tid.
 
 
bild ifrån dag 2
 
Sen händer ju livet också.
Börjar jobba imorgon på samma ställe som förra året (Hotell/bar/restaurang) och förra året städade jag ju rummen men iår har jag valt att stå i disken då det är sjukt mycket roligare och man får med dricks samt bättre jobbtider.
De flesta av mina pass är 17:00-00:00/stängning. 
Ska bli intressant att se hur jag klarar av det haha, men cash is king.
Har inga direkta planer inför sommaren förutom att jobba, njuta av livet, träffa vänner, skapa konst, fota och göra allt som en vanlig 18 åring brukar göra.
 
Mitt tal ifrån graduation ligger även uppe på min YouTube om någon är sugen på att se de haha (youtube.com/jessicaaa96)
Men annars var väl det allt för just nu.
Övervåningen hemma ser rent ut sagt förjävlig ut då jag hade tre resväskor fulla med grejer med mig hem, ett stökigt rum och kläder ifrån garderoben som behövde slängas ut... Ni kan tänka er vilket kaos asså haha, saker överallt.
Tänkte lägga upp vad jag shoppade de sista men ska jag ta bilder eller göra en video?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0