Back to school

Är inne på andra dagen av skola idag och hela dagen kommer handla om gymnasiearbetet som vi kommer att jobba med fram till våren.
Vilket suger lite för min del då jag redan är klar med all planering och vet klart vad jag ska göra men måste vara kvar ändå.. känns lite surt när många andra bara sitter och spelar och håller på med sina datorer.
(update: löste de och kan sluta vid 2 woho) 
Men det känns ändå skönt att jag redan vet vad jag vill göra så jag slipper panikvälja något som jag inte kommer att bli nöjd med i slutändan.
Lektioner och sånt drar igång på riktigt imorgon. Har dock bara två lektioner den dagen och sjukaste håltimmarna men det får gå ändå haha! 
Träffade Rory imorse (min favorit bildlärare ifrån sydafrika) och fick en kram vilket gjorde min dag typ haha, det är svårt att hitta en bättre lärare måste jag säga.
Här har ni en liten bild på hur mitt schema ser ut so far, lite ändringar kommer att ske som alltid men hoppas jag har kvar håltimmen på torsdag så jag kan gymma eller ta körlektioner. Är riktigt nöjd med de annars faktiskt. KOmmer bara komma hem kl 6 en dag i veckan, kl 3 tre dagar och vid 1 på fredagar, hur gött som helst ju!
Det är sjukt konstigt att vara på skolan utan alla 96or.. sist jag gick här fanns både 95o och 96or liksom, nu har jag ingen aning om vilka som är ettor och tvåor.. ska bli intressant haha.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0