Back to school

Är inne på andra dagen av skola idag och hela dagen kommer handla om gymnasiearbetet som vi kommer att jobba med fram till våren.
Vilket suger lite för min del då jag redan är klar med all planering och vet klart vad jag ska göra men måste vara kvar ändå.. känns lite surt när många andra bara sitter och spelar och håller på med sina datorer.
(update: löste de och kan sluta vid 2 woho) 
Men det känns ändå skönt att jag redan vet vad jag vill göra så jag slipper panikvälja något som jag inte kommer att bli nöjd med i slutändan.
Lektioner och sånt drar igång på riktigt imorgon. Har dock bara två lektioner den dagen och sjukaste håltimmarna men det får gå ändå haha! 
Träffade Rory imorse (min favorit bildlärare ifrån sydafrika) och fick en kram vilket gjorde min dag typ haha, det är svårt att hitta en bättre lärare måste jag säga.
Här har ni en liten bild på hur mitt schema ser ut so far, lite ändringar kommer att ske som alltid men hoppas jag har kvar håltimmen på torsdag så jag kan gymma eller ta körlektioner. Är riktigt nöjd med de annars faktiskt. KOmmer bara komma hem kl 6 en dag i veckan, kl 3 tre dagar och vid 1 på fredagar, hur gött som helst ju!
Det är sjukt konstigt att vara på skolan utan alla 96or.. sist jag gick här fanns både 95o och 96or liksom, nu har jag ingen aning om vilka som är ettor och tvåor.. ska bli intressant haha.
 
 

I'm Back!!

Hallå där, här ekade det väldigt tomt måste jag säga haha!
Hur har er sommar varit? min har vart himla bra måste jag säga.
Även om vädret vart kasst så har mycket hunnits med, det enda jag inte riktigt gjort är väl att sola och bada haha..
Jag kom ju hem den 25e juni till en överraskningsfest med mina närmsta vänner och sen den 2e juli började jag jobba igen och idag var det tillbaka till skolan som gällde.
Har även vart lite i Göteborg och Stenungsund under sommaren och den 8e Augusti var det reunion med Explorius i Stockholm!
Har även festat en del också haha. 
Har under en lång tid funderat att lägga ner bloggandet då det har tagit upp alldeles för mycket tid av mitt liv de senaste åren och jag inte kommit längre med den än jag hoppats.
Men sen ville jag ju minnas allt ifrån USA så det var ju självklart att jag skulle blogga då!
Har ett inlägg med mina sista dagar ifrån Chico kvar att publicera när jag får tummen ur att göra det och sen har jag även resten av Roadtripen att blogga om! 
Efter det hade jag först tänkt lägga ner nästan, men så var de ju det där med sista året i skolan.. studenten, gymnasiearbete och en massa annat som jag vill dela med mig av och även kunna titta tillbaka på.
Så denna bloggen kommer inte försvinna på ett tag, men den kommer inte tas i första hand heller, för det kommer målandet, skolan och YouTube få göra där jag har massa ideér som så småningom kommer komma ut.
Men bloggen blir väl stället jag samlar allt på och det kommer bli mycket lättare för mig att blogga nu när jag fått tillbaka min Macbook air ifrån skolan, sååå lycklig!!
Detta inlägget blev lite rörigt men nu vet ni hur framtiden kommer se ut iaf haha!
Tack till er som fortfarande är inne på bloggen och kikar varje dag även fast det var hundra år sen jag uppdaterade, ni förtjänar en guldstjärna!
 
SEN är det också ett år sen jag började High School borta i Chico!!! hallå where did the time go? I don't know.
 
 
Vi kör en liten throwback tuesday idag då till hösten 2012 när jag tog denna bilden, började gymnasiet och fick min Mac, då vart jag överlycklig, och nu är jag lika lycklig att ha fått tillbaka den haha! Cute bakgrund jag hade också ahahhaha

RSS 2.0