We're running out of time

Hey guys, lördag kväll och tiden bara flyger iväg!
Hade bara 3 dagars skola denna veckan med vilket var rätt skönt då vi var lediga i måndags pga påsk och sen var jag i San Francisco hela dagen i torsdags vilket var najs men det blir ett helt separat inlägg om de :)
Så i tisdags var de tillbaka till skolan igen och inte mycket speciellt hände, stannade i min Video Production class efter skolan för att redigera min Hawaii video och sen på kvällen var jag på zumba med en annan Jessica!
 

Adri smashing tiles during sculpture
 
På onsdagen kom resultaten ifrån Directing Change tävlingen som vi i min video production class gick med i med våra Sucicide Prevention videos och Anti Stigma for Mental illness videos...
Spännande spännande men det kommer ett inlägg om det separat ;)
 
 
Hela torsdagen spenderades i San Francisco med folk ifrån tre olika art classes ifrån skolan vilket varsupernajs!
Lite segt att det tar 3 timmar dit när vi inte hade så många timmar på oss men ett separat inlägg med massa bilder om det :)
Var på ett museum, The Japanese tea garden och sen FIDM (fashion institute och technology and design) - ASNAJS!
Åt även världens godaste lunch.
Gårdagen var ändå helt okej, började avsluta vår mosaik bänk i sculpture, valde ut mina foton för en utställning i photography, lyssnade på redovisningar i World lit, kollade på en film i Econ, redigerade poster omslaget till vår shortfilm i video production och jobbade på mitt valfria projekt i art studio :)
 Ifrån FIDM

Igår efter skolan åkte jag, Amy och Yante till upper park där vi hade en liten practice photo shoot där vi fotade varandra ett tag vilket var hur kul som helst! Tror inte Yante fick en enda dålig bild, she should be a model!
Efter det åkte vi till Jamba Juice och efter det tänkte jag och Amy fota killarnas volleyball game men den var tydligen inte klockan 5 så hon följde med mig downtown för att leta promdress! Provade ett par och den jag verkligen blivit kär i var dyrare än jag trodde så de blev inget med den.... Men jag hittade tillslut en även om den inte riktigt var det jag hade tänkt mig då den är lite färglös... Men den satt bra och jag kommer kunna ha mitt hår nersläppt!
Dock har jag lite ångerkänslor över en som jag provade och alla i affären bara "wow you look like a princess" haha men kände att den var lite för lik Yante's och lite för himmelsblå (hade hellre velat ha lite mer turkos/ocean aktig... Men börjar ångra mig lite haha.
Sen hade jag nog behövt ha håret uppsatt vilket jag inte vart så tagg på... Men men! Ni får se min efter prom ;)
 
 
Klänningen jag inte köpte
  
All photocreds till Amy/AQ Photography :) förutom bilden på Amy som Yante tog!
Tog även bilder med min kamera men har inte haft chans att redigera dom än och kommer antagligen inte kunna göra de förrän i slutet av nästa vecka :)
 
Idag har jag inte riktigt gjort något alls vilket känns lite shitty haha men var downtown med la host familia och åt lunch på Brodway Heights vilket var de första stället jag åt på när jag kom till Chico :)
Och nu på kvällen har min vmammas kompis vart här och hade "future/past talking cards" med sig och spådde mig och Leena vilket var intressant och jag kände stark connection till mitt första kort vilket var temat och de andra två (past och present) the future card kändes lite suddigt och han kunde inte riktigt tyda det heller.
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Superbra blogg. så spännande! Har själv varit utbytesstudent i Orlando, och till hösten ska jag börja College i Tampa, Florida!! Ska bli så kul och hade varit roligt att få in några extra läsare på bloggen, så ta dig en titt på min blogg om du vill, släng gärna in en kommentar om du känner för det! Kramisar <3
www.nouw.com/elingibson

2015-04-13 @ 15:46:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0