My New Home

Okej så jag bytte ju värdfamilj förra veckan och jag trivs som fisken i vattnet i mitt nya hem! (Vet inte om ni minns mitt aprilskämt om att jag skulle byta skola och värdfamilj? Haha det låg lite sanning i det ändå för jag letade efter en ny familj då)
Iaf, min förra vmamma går ur college om mindre än en månad och dom stängde restaurangen där hon jobbade så hon hade ingen inkom vilket var lite stressigt och det vara bara bäst för alla att jag bytte!
I min nya vfamilj är jag ensamma barnet men har eget rum och badrum så klagar inte haha. Sen har mina värdföräldrar Linda och Mark två döttrar som är 25+ och den ena bor hä i chico och den andra i Austin, Texas!
dom har även en hund (vilket jag var lite skeptisk till först haha) men den är gammal, liten och döv så den är nästan som en katt lol.
Min vmamma jobbar som bibliotikarie på skolan och har hostat utbytesstudenter tidigare, det var så jag kom på idén att fråga henne!
Sen var hon även ubytesstudent i Stockholm när hon var 16, so it's a perfect match!
Sen är Linda och Mark i samma ålder som mina riktiga föräldrar vilket gör allt lättare då det är det jag är van vid och det är lätt att känna igen vanor osv.

 
New house - ser väldigt svenskt ut!
 
 
Kommer ju chilla lagom här de kommande veckorna... Dom har även en hottub ;)
 
 
är så kär i mitt nya rum och min stora goa säng!
 
 
 Polaroids på min spegel!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0