Friday & Saturday

Fredag - HAPPY FRIDAY WOHO!
Under sculpture påbörjade vi nästa projekt som är att designa skor!
Under photography fortsatte vi med vårat colorwheel och under world lit körde vi ett game i tre lag med olika litterary terms som flashback, metaphor, hyperbole etc. Vårt lag förlorade dock ganska hårt haha.
Under economics hade vi ett test som vanligt och sen drog jag på lunch med Emily och hennes kompis.
Dagens fail var att vi var vid the gates när The second bell rang aka när man ska sitta ner i klassrummet = vi var tvugna att få en tardy slip vilket betyder en halvtimmes kvarsittning som ska "avtjänas" inom 5 dagar annars får man saturday school, så löjligt va...
Men pratade med min art teacher och kan "avtjäna den" i bildsalen istället haha, Amerika asså.
Efter skolan gjorde jag pretty much ingenting, var bara hemma och chillade och försökte sortera upp Leenas kläder som låg i massa påsar ifrån flytten med henne och Jeremy  samt gick till safeway och köpte york (världens godaste mint choklad godis!)
Har fortfarande varken wi-fi eller data men så fick jag tillslut tag på Synnes nummer och hon var på The football game (PV hade inte homegame men Chico High spelar sina home games på vår skola) så vid halv 10 på kvällen körde Robert mig dit (kom in gratis då de bara var en timme kvar/egentligen en halvtimme) vilket var awesome så träffade Synne för första gången på nästan en månad och vi försökte prata svenska och norska men det gick knappt så vi bytte till engelska haha SO WEIRD?! Alltså visste att de skulle bli så men efter en månad??? Träffade även Pasiano där och såg en hel del folk ifrån skolan.
Vid halv 11 var det slut och då gick jag hem och tog de bara lugnt resten av kvällen.Lördag - vaknade alldeles för tidigt och låg och kollade på tv ett par timmar då filmen Bring it on gick på MTV.
Sen vid lunchtid kom Emily och hämtade mig och så åkte vi hem till henne och hängde en stund innan vi åkte downtown och gick runt och kollade i affärer och så. 
Gick till ett froyo ställe och satt där en stund innan vi gick vidare till Chico State (college) där de hade chico world fest med massa musik, mat, typ som en marknad. Gick runt där och kollade samt pratade om allt och inget, speciellt resor innan vi åkte vidare till ett supermysigt café (Bidwell Perk) där Emily köpte chai och jag nån strawberry/banana/coconut freeze, så himla god!
Körde bara runt en stund sen innan hon körde hem mig och jag drog till gymmet där jag är just nu!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0