Sunday & Monday

Hello there!
Klockan är 22 här nu och jag får änna kämpa med att hålla ögonen öppna så de ska bli himla skönt att sova strax!
Igår sov jag ut och möblerade om mitt och Leenas rum totalt då vi köpt en enorm byrå på IKEA (bilder kommer) som ska byggas ihop vilket jag ser fram emot!
Vid fem tiden igår hämtade AnnaPaola upp migoch så åkte vi till biografen där Brycen, Pasiano, annika och två andra killar jag inte minns namnet på väntade då vi skulle se filmen AnnaBelle... Ja ni läste rätt, jag gick på  bio för att se en skräckfilm... OCH JAG HATAR SKRÄCKFILMER?? HAHAHAH den var faktiskt ganska bra, inte allt för läskig typ haha till och med Pasiano var mer freaked out än mig vilket var underhållande då jag gömde mig bakom mina popcorn och Pasiano och Anna gömde sig bakom mig haha! Drog till tacobell efter det där vi hängde och hade en himla bra avslutning på kvällen med för mycket skratt haha!


Tha movie crew

Måndag - skoldag ad usual och ny spiritweek denna veckan då The Almond Bowl är på fredag (höstens största footballgame mellan Chico High och Plesant Valley High, min skola, på Chico State university's plan) 
Så idag var det all black to mourn Chico's loss!


Så for jag har tid över ska jag försöka fixa ihop ett kollage ifrån tidigare spiritweeks till er men har fullt schema denna veckan!

Iaf, under lunchen idag sålde min economics class retro/Vintage sport Jerseys och så vilket vi även ska göra under lunch imorn och på onsdag!På eftermiddagen har jag bara pluggat, vart till walmart , fixat en grej inför Yantes födelsedag på onsdag och lite så. But now.... Time to sleep goodnight!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0