Louisiana

I fredags klockan sju på morgonen gick bussen ifrån skolan mot Köpenhamn, lastad med bildelever ifrån tvåan och trean och ett gäng media treor. Var framme vid huvudmålet, konstmuséet Louisiana runt tolv tror jag. Spenderade två timmar där med att gå runt och kolla på de olika utställningarna och njuta av den sjukt fina miljön och utsikten.'
Höjdpunkten var helt klart att Andy Warhol's Marilyn Monroe popart fanns där, trodde aldirg att jag skulle få se det med egna ögon. så himla häftigt!
 
 
Muséets andra höjdpunkt var ett skitcoolt ljusrum som fanns med speglar från golv till tak vilket gjorde att det pyttelilla rummet med ljusbollar i taken (som dessuom bytte särg) kändes oändligt stort.
Efter Louisiana åkte vi in till Köpenhamn och spenderade tre timmar där med att kolla runt och äta. Självklart så var det en röd dag i Danmark vilket gjorde att hälften av alla affärer var stängda, lite synd fakitskt!
Gick även upp i ett högt torn där vi kunde se ut över hela staden och jag tror inte vi kunde haft bättre tur med vädret! Dagen blev hur bra som helst och vi åkte hemmåt igen runt klockan sex!
 
 
köpte med oss jordgubbar för en tia på hemvägen, så himla gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0