London dag 3 - 3/3

Började mådagen med att åka till Madame Tussauds vaxdockemuseum där vi spenderade ett par timmar bland den sjuka folkmassan. Fick fotat mig med mina One Direction babes och Leonardo Dicaprio.
Gick runt där ett par timmar och avslutade besöket med en 4D film, superawesome. Dock var det samma som när jag var där 2010 men det var häftigt ändå.
 
 
Audrey Hepburn
 
 
David och Victoria Beckham
 
 
Tesen och Johnny Depp, how cute haha
 
 
Och så Tesen och Bob Marley
 
Åt efter det och sen delade vi upp oss lite. Jag tog tunnelbanan till Oxford street och checkade in forever 21. Hittade för mycket för att kunna bestämma mig dock haha. Efter det åkte jag tillbaka till hotellet för att vi skulle göra oss iordning inför kvällen! Så när klockan var runt halv 5 tog jag och Tesen tunnelbanan till Shepherds Bush där konserten skulle vara. Köade i ungefär 2 timmar och hade platser på andra raden på vårat floor vilket var awesome! SJUK kväll måste jag säga, herregud va bra dom va, rös mig igenom hela konserten och gick därifrån men världens fetaste leende på läpparna och lyckorus så de bara sprudlade om det. Kommer skriva ett separat inlägg om Konserten som kommer upp lite senare. Var tillbaka vid hotellet runt 11 och då chillade vi bara på hotellet och packade lite. Underbar dag. Sen hände roligaste saken på tunnelbanan, satt mitt emot en kändis whaattt?! men mer om det en annan dag, gotta go now ;)
 
 
Min och Matildas bejb Tom Daley
 
 
Finaste Emma Watson, så himla liteeen
 
 
Mah babes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0