New York - Dag 5

Färdigpackad och klar tog jag med mig mina väskor ner till receptionen och så åt vi tjejer frukost strax efter 8.
Det hade blivit massa förseningar så många som skulle iväg 8 kom inte iväg förrän vid 9 innan oss.
Lovisa och jag skulle åka samtidigt så det var skönt! Incheckningen krånglade för min del då kortet inte fungerade så jag fick köpa ett kort som man laddade med pengar (för bagage incheckningen så fick betala 30 istället för 25 dollar, no big deal men ändå irriterande) Men kom tillslut igenom security och på andra sidan stod de andra tjejerna och väntade, Lovisa, Synne och två andra norska tjejer.
Men vi skiljdes åt så jag och Synne (som också ska till Chico) gick mot vår gate tillsammans med en av de andra norska tjejerna. Satt vid gaten i någon timme innan vi boardade planet och tyvärr fick vi inte platser brevid varandra men jag fick iaf fönsterplats. Det sega var dock att det stod att vi skulle få lunch men det fick vi inte... och flygturen var 6h. Cirkulerade även över San Francisco en liten stund då vi var framme tidigare och ett plan höll på att lyfta när vi landade, så himla fint att se det uppifrån, fotade en del hehe.
 
 
Sen när vi gick av flyget i SanFran så var vår gate bara ett par meter ifrån vilket var skönt då vi bara hade 45 min på oss och det hade vart stressigt om vi skulle gått igenom security igen. Men allt gick bra och när vi gick ut och såg hur litet planet var som vi skulle åka med till Chico så dog vi lite haha, so cute!
Det såg precis ut som det på bilden över.
Flygresan gick jättesmidigt och vi var framme vid 17 tiden där våra värdfamiljer väntade på oss med superfina skyltar!
Flygplatssen var så himla liten asså, de hade inte ens bagageband haha.
Hämtade bagaget, tog foton, hälsade på min förra och min nya kontaktperson samt hans son.
Resten av dagen kommer i ett annat inlägg alldeles strax!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0