LOV!

ååhhhh äntligen säger jag bara!
Smått slutkörd ligger jag nu halvdöd i soffan efter en intressant dag i skolan.
Började med en dötråkig föreläsning uppe i östrabo aulan med alla Akademi/estet-ettor.
Vid 10 - tiden samlades vi klassvis i olika klassrum och höll våra öppningstal. Tyvärr så var Kaarina sjuk så det var bara jag och Linnda i vår grupp (människorättsorganisationen Human Rights Watch) så jag fick hålla talet och lyckades precis hålla mig inom tidsramen på två minuter, kändes bra!
När alla hade hållt sina tal så började lobbyarbetet. Vet vad ni tänker, vadå på ett hotell eller? hahah jk.
Då minglade vi runt, fick lite snacks och försökte komma överens med de andra länderna/organisationerna om förslag på hur vi ska stoppa kriget i Syrien. Det var mycket roligare än jag trodde att det skulle vara så dt var ju toppen! Det hela avslutade med att Arabförbundet, Human Rights Watch, EU och USA gick ihop och ändrade lite i förslagen vi hade (stoppa våldet mot civila, vapenexporten till syrien osv) och vann omröstningen då vi fick Kina med oss på slutet. Lite krångligt och svårt att förklara men jaja. Slutade tidigare och hann med 2-bussen hem :)
 
 
Köpte denna igår och smakade på den först förut...
två skedar och sen gick jag tillbaka med den till frysen.. mamma kan få den.. HHAHA xd
 
Okej... den delen av inlägget ovanför bilden skrev jag innan sju... sen käkade jag.. haha.. och så satt jag och pratade med mamma om hur vi ska göra med mitt rum och kom fram till vart vi ska börja. Eller ja, så mycket ska inte göras om direkt haha men jag ska förhoppningsvis byta ut en grej eller två och fixa lite men ni får se när det är klart :)
Så... vad ska man göra på lovet då? Har inte planerat så mycket, vilket är skönt iofs. Men ska till Göteborg i slutet av veckan och gå på bio och sååå, och så ska jag träffa Julia och Maria någon dag så tror att lovet kommer bli rätt awesome. :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0