Mina Julklappar

Fick riktigt awesomeiga julklappar denna julen, även om jag inte önskade mig något speciellt! 
Förutom det som är på bilderna ska jag få ett par vita jeans och sen fick jag två vakuum påsar som man använder när man reser. (man packar kläder i och suger sen ut all luft med en dammsugare för att spara plats) och ett par Jonas solglasögon som mamma tyckte var passande.... för en 10 åring skulle väl jag säga HAHAHHA men man fick ett litet fodral till som jag kan ha smink i hahaha orkar inte, too embarassing to even show you..
Sen får vi ju inte glömma alla konsertbiljetter heller hehe, dock får jag ju betala resorna själv (sthlm 2 ggr och London 1 gång) meeen jag klagar inte för det kommer bli så awesome!
 
 
JONAS säsong 1 volume 1 // Midnight Memories // This Is Us // Shameless säsong 1 (så jävla bra orkar inte)
Fick allt över av min familj, sen väntar jag på 5SOS EP - Somewhere new
 
 
Glittriga ljus + 500kr av min kusin och hans familj // en superfin skål som min lillebror gjort // 2 iPhoneskal av familjen.  400kr av farmor // 500kr + lotter som jag inte vann något på... av pappa
 
 
Tror aldirg jag har fått så mycket choklad innan.. haha allt är ifrån familjen utom ALADDIN asken som jag vann i julklappsleken
 
 
Nästan allt över vann jag i julklappsleken förutom den usa-inspirerade kökshanduken, sportstrumporna, Sverigeflaggan och servetterna som är inför mitt utbytesår (min moster kan hon haha)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0