JULLOV

ÄNLIGEN!
Som jag har väntat på denna dagen, ska bli så skönt med tre veckors ledighet även om jag älskar min fina, knäppa skola. Dock kan jag inte riktigt pusta ut än då jag har två saker kvar att fixa. Min historiebruk inlämning och lite Photoshoppande, men de är inte så anstängade iaf!
Imorse var nog första gången på ett bra tag då jag bara kände hur jag verkligen inte ville lämna sängen, vaknade av mitt alarm mitt i en dröm, en väldigt konstig än, men jag var sååå himla trött. Så det känns ju sådär att åka så långt som jag måste till skolan för att gå på en julkonsert i kyrkan av alla musikelever på min skola, ha en liten kort mentorstid och sen åka hem. Men dagen var supermysig så det var lungt! 
En sak som dock retade mig är att jag planerat (täänkt) i månader (kanske veckor..) att göra idag var att gå till biblioteket och låna en stipendiebok samt låna om min Nicholas Sparks bok, men tror ni inte att dom har stängt då?! blev så himla irriterad... men men!
Har städat hela övrvåningen sen jag kom hem för något av de värsta jag vet är när det är rörigt, så nu är det nystädat och fint så jag kan slappna av haha. Ska bara ta det lungt idag så får vi se vad som händer i helgen förutom julbak!
 
Lite julinspiration ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0