baby you're not like the rest

HALLÅ!
Oj vilken rolig uppdatering det har vart här haha! Nu är de värsta skolarbetena över för detta året men jag har en historia inlämning som jag nästan är klar med och matte kvar att göra samt lite photoshoppande för webbutvecklingslektionen men det är kul så no biggie there.
Hade mitt Natur prov under första lektionen imorse och var förvånad över hur lätt det var (översiktligt) alltså om man jämför med historia... fattar man inte frågan är det kört men här gick det bra även om jag inte riktigt kunde svara på allt. menmen, jag är nöjd iaf! Har under eftermiddagen/kvällen kollat på en film och skrivit klart mitt idrottsarbete som var en beskrivning av den dansen jag gjorde. tog typ två timmar... haha, inte så himla fokuserad hela tiden då kanske ;)
Här är två bilder ifrån festen i lördags..finns inte så mycket att säga om den... ger den 2,5/5 partyhattar. vad hände med alla 80 pers som skulle komma lixom? haha
 
 
Fick även hem två paket till ifrån ebay idag! innehöll bland annat två halsband, en free-bra (30 spänn!!, sjukt bra kvalité men dock skulle jag beställt en större haha) och sen lite småsaker till julklappsleken som vi ska ha med mammas bror och hans familj på juldagen, kommer bli nice! Kan visa bilder på de jag köpte till mig när allt har kommit eller till helgen :)
Ska dra mig mot sängen nuuu, hörs senare i veckan. Kommer hem väldigt sent imor och på torsdag ska jag inte till skolan och sen är det inga riktiga lektioner på fredag så imorn är sista riktiga dagen, så. himla. gött. xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0