Alanya dag 7

Lördag 12/10
 
Okej dags för inlägg sju! Började dagen med att packa så allt var klart att checkas ut. Gick ner till hamnen en snabbis innan vi åkte till stranden vid 11. Gick runt där nere och det var verkligen så himla varmt så det blev ingen lång stund, gick till katt-sället en sista gång också. Så himla tråkigt att vi skulle spendera färre timmar på stranden när vågorna självklart var enorma om man jämför med de som vart de tidigare dagarna. (ska se om jag har bilder ifrån de på min iPhone för kameran va död)
 
 
Tog verkligen vara på tiden innan vi tyvärr var tvungna att åka tillbaka till hotellet. Så typiskt att min kamera skulle dö när vågorna var som störst men herregud vad kul vi hade! Sen befann det sig även en snygg Tysk kille på stranden också.  När vi kom tillbaka till hotellet gjorde vi iordning oss, sen åt vi en sista gång i hamnen innan vi väntade på bussen som skulle ta oss till flygplatsen och gissa vad vi gjorde? Glömde våra bodyboards i lobbyn.. Hahahah så jäkla surt! Vi lämnade iaf hotellet en stund efter klockan fem och resan inkl. Stopp tog runt två och en halv timme. Har för mig att vi landade i Sverige någon gång runt 00/01 och var väl inte hemma förrän halv 3 på natten. usch vad jag saknar värmen och det varma havet. 
 
 
ska även försöka få klippt ihop alla videos som jag filmade men har haft väldigt mycket i skolan de senaste så år jag inte tummen ur att börja i helgen så ska jag försöka få det gjort under lovet :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0