nasty habits

ojoj, redan läggdags?
Vid ungefär samma tid igår kom jag på "oj, jag har nya bilder på kameran som skulle vart uppe på bloggen oops", och samma visa nu. haha! 
Iallafall, vi drog igång med vårt schema idag och jag började dagen med att gå upp 05:45, how lovely! Första lektionen var bild vilket var skönt så man kunde få vakna till lite! Sen hade vi engelska med vår nye lärare Georg och efter det kulturhistoria! Eftersom de individuella valen drar igång först nästa vecka så hade jag inte den sista lektionen och slutade tio i två. Pratade lite med tesen och sen käkade jag och Alice glass på donken.
Bussresan hem var rena pinan, lovar att det var typ 30-40° inne i bussen och helt fritt ifrån syre... 
En stund efter att jag kom hem cyklade jag, mamma, Jonas och hans kompis ner till fyren och badade, huuuuur skönt som helst! Blev lite förvånad faktiskt då det var kallt i helgen. Hoppas värmen håller i liiiite till!
Imorgon har jag tidernas ovärdaste dag... en lektion, som är introduktion på den kommande svenska kursen med samma lärare som vi hade idag i historian och hur mycket gjorde vi? NADA. Men jag triv så himla bra på skolan så det gör inte så mycket faktiskt, eller ja, det hade gjort de om jag inte hade fixat så jag kan ta tåget och sen få skjuts för annars hade jag fått vänta ifrån 11:40 enda tills 13 för att komma hem.. not so fun! 
Åh justde, min telefon startar inte heller... 
Ne, nu ska jag sluta skriva innan detta blir en bok. ciao
 
 
shorts - Gina / Väst + linne - London / skor - TOMS
 
 
måste erkänna att jag har blivit bättre på dehär med att fota mina "outfits", vad tycker ni om det? ska jag fortsätta så?

Kommentarer
Postat av: Sofie

Meeen, snyggaste västen jag sett :O

Svar: visst är den snygg! :D
Jessica

2013-08-24 @ 19:03:19
URL: http://missmusicnonstop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0