Dear John

Have you guys missed me? tänkte väl de. ^^
Kom hem igår kväll smått slukörd efter ett lov fullt med besvikelser, ångest, ånger, lycka och skratt. Kändes skönt att vara hemma igen, home sweet home liksom. Man borde ju nästan vara utvilad såhär efter lovet, jag är tvärt om, helt jetlagged även om jag inte ens har suttit på ett plan sen i somras... tåg är väl de närmsta jag kan komma... haha xd
Var uppe med tuppen imorse och åkte till skolan som de flesta andra, var sjukt otaggad och gnällde typ hela dagen och hade allt förutom någon matlust på lunchen... bra jobbat (Y)
Men snart är man väl återställd och allt kommer vara som vanligt igen. Längtar sååå till Fredag när Take Me Home kommer ut och till Jullovet som jag gärna tar en vecka tidigare i år... haha ;)
Imorn får jag sovmorgon till halv åtta vilket ska bli underbart eftersom jag inte sov många timmar inatt, och på torsdag ska vi spendera idrottslektionen i badhuset... no me gusta.
 
 
Under en och en halv timme av kvällen försvann jag in i boken, iklädd min nya överdrivet mysiga OnePiece, som jag har valt att läsa i engelskan, Dear John, har inte kommit så långt men vet att den är bra redan nu ♥
De är ju liksom Nicholas Sparks som har skrivit den... då kan den inte vara dålig.. ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0