Less than a month left of School

1/5 - Fredag
Efter skolan kom Eric och Caitlin (en svensk kille som bor här i chico, har träffat han flera gånger tidigare) och hämtade upp mig, Alex, Greg och Paolo för att möte upp Adri, Yante och Rachelle vid upper Park!
Vi alla packade in oss i hans truck innan vi körde den sista biten till Bear Hole för att sen gå den sista biten till Salmon Hole!
Årets varmaste dag (36 grader) och vi hade tänkt gå hel vägen först men jag övertalade dom att köra haha!
Väl framme badade vi och chillade i solen vilket var hur gött som helst!
Stället påminde mig lite om The creek där Miley badar i Hannah Montana The movie om nån minns lol? Då båda ställena hade ett rep man kunde svinga sig i för att hoppa i!
Gick hem till Yante efter det och bröd upphämtad där av min vmamma.


Där nere är Salmon Hole (:


Bakade chocolate chip cookies när jag kom hem och förberedde in för nästa dag då vi hade vår prom!!!


Söndag - 3/5
Vaknade vid 11 och åkte tillbaka till lokalen där prom var kvällen innan för en diy-omelett brunch med Rotary som är en annan utbytesorganisation, den organisationen som min vmamma åkte till Sverige med och som hon hostat utbytisar via!
Supergott var det iaf och sen åkte vi vidare till en liten ute plantage/trädgård/marknad där vi gick runt en stund - hade kameran med mig så fotade en del haha!
Chillade sen vid poolen resten av dagen.


 
Måndag 4/5 - Lunch med Adi och Yante på Taco Bell och spendade eftermiddagen vid poolen då jag fotade en del till mina "thank you" cards då jag aldrig beställde några av mina skol/senior foton då dom var hemska pga dålig fotograf och bad hair day haha!
Även dagen då det bara var en månad kvar till graduation...


Tisdag - 5/5 international club och Cinco de Mayo vilket firades med mexikansk mat haha! 
sen hade vi ett Rally!! Så himla kul verkligen och jag kommer sakna all School spirit and my viking fam! - rallyt är för skolans 50 years Anniverseray som är på fredag och dom hade mass tävlingar.
Det var även en speciell dag för mig, Trevor, Megan och Madison då vi hade premiär på vår short film "a short story on life" efter skolan och hela 40 pers kom! Vi fick folk att skratta och gråta så det var en success!
Drog till gymmet en snabbis efter det
Onsdag 6/5 - näst sista sovmorgonen för min del då jag inte alltid kan få skjuts när vi börjar sent hehe... ganska seg skoldag måste jag säga men tog mig igenom den iaf haha!
Vi har ju som sagt spirit week denna veckan och dagens tema var "your favorite decade" så måna kom i tie dye t shirts, slitna jeans och flannels!
Filmade även en av delarna till vår senior video efter skolan och dagens scen var 90's så det var ju perfekt.
Hängde även upp vår utställning för min Art Studio class i biblioteket under sista lektionen inför morgondagens stora show vilket ska bli kul!
Var på gymmet en stund och åt sen middag vid poolen med min vmamma och har sen halvsovit framför tvn - sjukmatkoma haha! 
Ska försöka få upp inlägget om prom imorgon! Har alla bilder färdig redigerade men måste bara skriva om de nu haha' :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0