Hawaii - Dag 3

Dag 3 - Måndag 23/2.
Åt frukost med mina roomies vid åtta och sen vid nio tog vi bussarna mot ananas plantagen Dole!
Tog strax under en timme att komma dit och väl där fanns massa små saker man kunde göra så jag, Lovisa och ett par andra tjejer gick för att få vårt namn översatt till Hawaiian och sen fick vi de inristat på armband!
Gick och fick airbrush tattoos efter det och sen gick vi runt och kollade innan vi samlades på bussen igen.
 
 
Åkte sen vidare till North Shore aka surfer's paradise där de flesta surf competitions hålls!
Dock var det knappt några vågor alls vilket betydde no surf competitions och knappt några surfare alls :/
Stannade sen i en liten surfstad där vi åt lunch!
De flesta åt på ett burger place där vi kunde få the famous Hawaiian burger med annanas på!! Himla gott. Innan vi åkte vidare hann vi gå in på ett litet galleri där dom hade massa surf/ocean art displayed. Både foto och målad konst fanns. Killarna som jobbade där frågade om det fanns nån "fotograf" i gruppen och jag ba "...jag" och sen frågade den andra killen lite senare om de fanns nån "konstnär" i gruppen och jag ba ".. Haha jag igen".. Hade tyvärr inte tillräckligt med tid för att ta en ordentlig titt vilket sög :/
Sen hade även the famous ocean photographer Clark Little ett galleri där men hann inte kolla där heller.
 
 
Åkte sen vidare till The Polynesian cultural center efter det där vi spenderade resten av dagen!
Det är typ som Disneyland utan alla attraktioner lol (så beskrev ledarna det haha) där fanns en station för alla olika Polynesian cultures (Samoa, Tahiti, Hawaii, Tonga etc) och där kunde vi se olika shower, få tatueringar, testa mat, lära oss dansa och en hel del andra roliga saker!
Hängde där ett par timmar och såg även en 4D film om Hawaii vilket var himla coolt!
Fick en hula lektion och sen såg vi även en Tonga show och avslutade med en show av en helskön kille vid Samoa där en annan kille även klättrade i en palm!
Åt en god buffé efter det tillsammans med atta i gruppen och avslutade kvällen med en show/teater/musikal om en hawaiiansk kille som gick genom livet, den handlade om att vinna och förlora kärlek och familjemedlemmar. - bra dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0