Back to reality

Hallå världen!
Har vart hemma från Hawaii i över en vecka nu men har haft mycket på schemat så har tyvärr inte hunnit blogga.
När jag landade i Sacramento på lördag eftermiddag hämtade min Coordinator och hans familj upp mig och vi åkte på en fotbollsmatch (soccer) som spelades mellan Sacramento och New York om jag inte minns fel. Tror vi förlorade 3-2 eller nåt haha.
Drog till In-N-Out efter det och sen åkte vi hem till dom där jag spenderade natten.
Innan dom körde hem mig på söndag morgon så följde jag med dom till kyrkan.Inte mycket hände den senaste veckan, back to School för min del och jag började bli sjuk (trodde jag) men det har visat sig vara allergier istället då chico blir helt galet på våren med pollen och allt.
Men nu mår jag så mycket bättre. Värsta dagen var förra veckan när jag bara blev sämre och sämre i skolan, hade ont i hela kroppen! Grät typ av smärta haha. Gick hem direkt efter skolan och sov 15 timmar, tills nästa morgon och hade fortfarande huvudverk när jag vaknade upp.


Senaste projektet i sculpture Grayson agerade lärare en dag haha!


Helgen började med en lugn fredag med tv-serier och jordgubbar och fortsatte på lördag morgon med en trip till Sacramento tillsammans med Gaby, Becky, Kyle och Bryce.
Vi hade nämligen biljetter till Life In Color som är ett stort rave med färgkanoner osv!! Så kul verkligen!!
Kom hem på söndag eftermiddag och chillade mest i de 26 härliga vädret! Så najs!
Drog även till gymmet på måndag kväll för första gången på år känns de som, nu jäklar ska de börjas spendera mer tid där då jag inte är sjuk!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0