San Francisco

Vid ca 06 på lördag morgon ringde mitt alarm och sen strax efter 07 kom Synne och hennes värd pappa och hämtade upp oss.

Drog en sväng till starbucks innan vi begav oss mot Gridley där vår Coordinator (kontaktperson) Jesse samt hand norska utbytesstudent Maiken och hans son Josh hämtade upp oss!

Åkte hem till Jesse och lämnade våra väskor samt hängde en stund innan vi packade in oss i bilarna för att strax efter 9 på morgonen dra oss mot SanFran!!!

Dom som åkte med var jag, Synne, Maiken, Jesse, Jesse's fru plus två tre söner och Josh's kompis Alex (tjej)

Hade så kul i bilen, pratade om allt mellan himmel och jord samt gjorde några lära känna lekar för att komma varandra närmre.

Stannade vid en rastplats som hade sjukt fin utsikt strax innan Oakland, där vi även såg världens gulligaste hund som även var till salu! Såg ut som en liten isbjörn typ haha.

Gjorde sen tredje Starbucks stoppet för dagen (första på morgonen gemma i chico, sen när vår Coordinator hämtat upp oss och nu innan Sanfran haha) 

Körde raka vägen mot The Golden Gate bridge där vi fotade massa och även gick över, så himla fin!

 

 
jag, Alex (langst ner), Maiken, Josh, Synne, Chris
 
 
Synnes fab Sanfran Coverse

Turistade runt lite efter det, fotade en massa och sen åkte vi in till Sanfran igen och kollade på den slingriga gatan med rabatterna som är med i alla filmer, kommer dock inte ihåg vad stället heter haha.

Gick runt en stund och sen åkte vi till Pier 39 där vi käkade gott på Wipeout bar & grill! 

 
Alcatraz
 
 

Gick runt ute på pier 39 efter det, åt varma mini doughnuts, kollade i affärer och njöt av att jag äntligen fick sett staden. Åkte in till Union Square efter det där vi skulle åkt skridskor men alla var jätte trötta i fötterna så vi gick runt i affärer istället, så jäkla surt dock att vi kom till Westfield mall 15 min innan det stängde... Så vi köpte Jamba Juice och drog oss vidare till sista aktiviteten innan vi åkte hem.

 

 

Åkte upp till en utsiktsplats när det var mörkt ute så vi såg ut över hela staden, sååå sjukt fint! Ingen dimma eller något som fet brukar va så kunde få riktigt fina bilder!

 

Stannade på In-N-Out innan vi var hemma hos min coordinator efter 01:30, lagom trötta efter en heldag vid kusten och endast 4h sömn natten innan.

Innan Jesse körde hem mig och Synne på söndag morgon gick vi till kyrkan, vilket var intressant för min del då det var första gången här i USA! Mycket roligare än hemma men är ändå glad att jag slipper gå varenda vecka hehe. Jesse har var översättare ifrån engelska till spanska längre i den kyrkan än jag levt haha. Kyrkan hemma i Sverige är dock mycket finare då detta såg ut som vilken byggnad som helst. 

Avslutade vistelsen med lunch tillsammans med mina två norskar och Jesses familj! 

Maiken / hunden vi såg på rastplatsen påväg till Sanfran!


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0