Hike

Klockan håller på att passera 2:30 på natten här borta i norra Kaliforien och jag kan fortfarande inte riktigt ta in att jag faktiskt bor här borta nu? Så himla konstigt ändå.
Kollade precis klart på filmen American beauty som är lika vriden och mystisk som The Virgin Suicides... och på nåt sätt så gillade jag den.
Var ute på en liten Hike med Bailey tidigare idag, så himla skönt att få komma ur huset ett tag haha. Sjukt fint väder vart de iaf och snacka om att vi två hade mycket att prata om. Har saknat den tjejen under mitt utegångsförbud haha, men imorgon får jag tillbaka min frihet lol och dagen efter det är det tillbaka till skolan som gäller! Enjoy some NorCal beauty - blogguppdateringarna är påväg tillbaka guys!
 
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Hejsan! Håller på att försöka komma iväg som utbytesstudent i höst eller nästa år. Mina föräldrar är inte helt eniga med mig och tycker att jag istället ska åka på språkresa istället. Försöker berätta för dem om varför utbytesår är bättre men börjar få slut på argument. Tänkte att du som har koll på vad det innebär att vara utbytesstudent kanske har nån idé på vad man kam säga?

Svar: Hellu, har svarat på din kommentar i ett inlägg :)
Jessica Skantze

2015-01-07 @ 00:50:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0