Back to reality

Hallå världen!
Skolan har dragit igång igen och jag känner att denna terminen kommer bli himla bra! Avslutade helgen med en liten hike tillsammans med Leena, Brooke och hennes pojkvän och sen tacos på det!
I måndags den 5e så var det tillbaka till skolan som gällde vilket jag faktiskt var taggad på efter att inte ha sett många av mina vänner sen innan lovet!
Den enda ändringen i mitt schema är att jag istället för att ha economics som 4th period så har jag US Government vilket jag ser fram emot (speciellt då jag inte tror att vi kommer ha läxor varenda jäkla vecka haha) men kommer sakna min econ lärare Mr Vought som bara den!
Hade även lunch med Yante, Adi och Elizabeth vilket var himla najs.
Skypade även ÄNTLIGEN med Lovisa, Matilda och Sanna som jag delade rum med i NYC där vi lärde känna varandra och nu är vi jätte nära vänner trots att vi bara träffats under de dagarna i början av vårt utbytesår. Lovisa ska på samma Hawaii resa som mig i februari och hon spenderar sitt utbytesår i Idaho, Matilda är i Kalifornien som mig men i Fresno mellan SanFran och LA och Sanna är nära Salt Lake City i Utah! Så skönt att dom alla är ifrån Sverige så vi kan träffas oftare när våra utbytesår är över :)

 
Tisdag var väl dagen där man började komma tillbaka till verkligheten - att lovet var slut haha.
Under Sculpture class gick min grupp till biblioteket och satte upp vårt ord då det var vårt senaste projekt, att göra varssin 3D bokstav av kartong och dekorera!
Fick även ett Facebook meddelande om en intervju av en tjej hemma på mitt gymnasium vilket var himla kul så har suttit och svarat på hennes frågor de två senaste dagarna. Skulle vart till gymmet med Bailey men vi drog och köpte Frozen yoghurt istället haha och så körde vi fram och tillbaka över hela Chico för att träffa Estefani och Elizabeth som var på Baskin Robbins (glass café) men det finns tre olika här och vi kom självklart till rätt efter att ha vart på de två andra först haha (dom var sämst på att förklara vilken dom var på lol)
 

-WISDOM

Onsdag 7/1 - late start wednesday = med lycka men min kropp blir orolig av att sova 40 min längre så vaknade som vanligt 10 min innan mitt alarm gick haha. Började med en porträtt uppgift i sculpture, fortsatte med våra fotograf presentationer i photography, skrev på en "letter of recomendation request" under World lit och målade/illustrerade hur olika government (regeringar) kan se ut under Government. Det var inga vanliga utan en lista på över 200 som faktiskt har funnits typ "government by angels" men kommer inte ihåg vad de kallades haha, så ja - målade en ängel, lätt som en plätt haha.
Hade pizza picknick under lunch i Adrianas kompis truck med henne, Yante, Caylee, Anna, Annapaola och två till - sooo fun! 
Avslutade skoldagen med Video Production där en kille kom och pratade om temat kring vårt kommande film projekt (suicide & mental illness) och sen var vi i biblioteket under art studio och skrev ut våra bilder till vårt kommande porträtt projekt, ÄR SÅ HIMLA TAGGAD!!!
Gick med Yante till en fotbolls match (soccer not football haha) efter skolan då hon ville ha hjälp med inställningar på kameran för att fota sport. Tror de va första gången jag gick på en match haha....... Vår skolas Varsity team mötte Enterprize (som slaktade oss i football) men denna gången slaktade vi dom i fotboll haha!
Avslutade en bra och varm (18+ grader) dag med det senaste avsnittet av Pretty Little Liars och virus rensning på min laptop lol.

 
Torsdag 8/1 - kommer inte ihåg mycket av skoldagen och eftermiddagen tillbringades med att brainstorma idéer till vårt kommande video production projekt! 

Fredag 9/1 -lååång dag om något haha.
Lektionerna var himla chill och efter skolan åkte jag med Bailey downtown för att fixa hennes biljett (Trevor hade redan fixat min) inför Adventure Club som spelar här i chico på fredag nästa vecka!!  Var även inne i ett par små affärer, second hand och en record store som jag blev HELT kär i!! 
Det var så sjukt mysigt där inne så man blev alldeles lycklig i hela kroppen haha.
Efter det fotade jag lite under Caylees fotbolls match och sen drog jag, Yante, Adriana, Hector och Greg på en liten Hike vid monkey face! Sjukt fin solnedgång som jag fick på bild!


(Photocreds till Yante)Framåt kvällen drog jag hem till Emma där jag spenderade natten. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord när det kommer till USA vs Sverige med hennes mamma och lådsadpappa hur länge som helst vilket var kul men tröttade ut min hjärna av allt tänkande haha! 
Avslutade kvällen med filmen the Anchorman 2 som dock var en besvikelse!


Åt en himla god frukost med Emma och hennes syskon på lördag morgon innan jag åkte på min vmormos födelsedags lunch på en italiensk restaurang vilket var himla mysigt!Spenderade ett par timmar av kvällen efter den sjuka solnedgången med Bailey och en annan Emma vilket var himla najs, faves. 
Avslutade kvällen med Leena, Rachelle, Karissa och tre av deras killkompisar och sedan en halvkass film på de haha.Söndag 11/1 - sjukt seg dag måste jag säga lol.
Gjorde inte mycket mer än att skypa med mamma och skriva klart en inlämning och tagga inför den nya säsongen av SHAMELESS som ÄNTLIGEN är ute!!!Avslutar denna långa uppdateringen med en "fin" bild ifrån stormen Egon som bara förstör och håller på hemma... 

 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Haha herregud Jessica vilken hemsk bild hahhah

Svar: Hahaha nooo shut up :*
Jessica Skantze

2015-01-12 @ 07:41:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0