UPDATE

Måndag 9/2 - ännu en spiritweek och dagens tema var sports day/Jersey day vilket var awesome för då slapp jag och Leena gå hem efter skolan för att byta om innan gymmet haha!
Så efter skolan drog jag, Leena och Rachelle till gymmet och var där sjukt länge vilket kändes hur gött som helst efter! Avslutade dagen med mexikanskt, bra start på veckan.


Tisdag 10/2 - spiritweek tema superhero/Disney! Hade inte så mycket för de temat så körde på mitt uppklippta supermanlinne!
Rätt chill, men frustrerade, dag.
Känner att jag verkligen behöver komma iväg här ifrån ett tag så Hawaii om mindre än två veckor kunde inte suttit bättre!
Avslutade kvällen med en longboard tur tillsammans med Alex och Leena under stjärnklar himmel, hur härligt som helst.


Onsdag 11/2 - halvkonstig men helt ok dag. Gjorde inte mycket speciellt i skolan direkt, hade lunch tillsammans med Leena och himlen totalöppnade sig. - dagens tema för spiritweek var fancy day! Jag, Pasiano, Yante, Zariel & Aaren

Torsdag 12/2 - sista skoldagen för veckan vilket inte var helt fel!
Minns inte riktigt vad som hände den dagen men efter skolan fixade jag iordning min T-shirt inför kvällens basketball games!
Skulle möta upp Yante och Adriana där men hängde med Emma istället. 
Hade så kul, som vanligt! Stannade en stund inpå tjejernas match också.
Kollade på Mean Girls när jag kom hem och avslutade kvällen tillsammans med Leena, Riley, Trevor, Aaron, Jonny och ett par till goa personer - blev en himla sen kväll och sov större delen av fredagen haha.

Jag, Lizzy & Annika (:

Leenas halv morbror DanaPaul (20 år gammal typ) och hans kompis var här ifrån Tahoe/Reno så dom tog oss på frukost och senare på eftermiddagen drog vi på en liten hike vid Bear Hole - upper Bidwell park!
Tror jag fick typ 12 myggbett haha...
Tog det lungt resten av den dagen och på lördag morgon stod äventyr på listan.
INLÄGG OM LÖRDAG OCH SÖNDAG KOMMER I ENSKILJT INLÄGG :)

Måndag 16/2 - presidents day och lediga vilket var najs!
Spenderade större delen med att städa och fixa hemma och sen var jag på bikini jakt och hittade två sjukt snygga överdelar! Blev lite kär och snacka om att jag är redo för Hawaii nu!!!


Tisdag 17/2 - back to School och Rally schedule A! Boys vs Girls rally, killarna var klädda i blått och tjejerna i rosa. De hade massa små tävlingar och utmaningar vilket var kul haha!
Bland annat oreo ätar tävling, frågesport om populäraste sko märken i skolan och populäraste ställena folk äter lunch på och sen singalong tävling och dance battle! 

Dagen fortsatte som vanligt och på kvällen var det The homecoming basketball game! Anna T och Savanna plus en tjej till var nominerade till queens av alla seniors och Savanna vann vilket var superkul!
Så efter halvlek korade dom vinnaren och sen fotades en hel del och sen drog vi till Dennies Diner för att fira henne med milkshakes and stuff!Anna, Savanna & Lizzy
Jag & McKenna delade på denna drömmen...

Onsdag - vaknade efter 4 på morgonen av att brandlarmet gick av... Endast en signal och jag var den enda som vaknade? Sjukt skumt haha.
Hade en himla chill dag med planering av hur jag ska glacera  min skål i sculpture, chillade i photography och samma i world lit. Enda jobbiga lektionen jag har är Government haha men jobb på lektionerna = inga läxor vilket är gött!
Hade även lunch tillsammans med Annika på big chico burger vilket var asnajs, much love for that girl.
Avslutade skoldagen med att planera inför vårt kommande projekt i video production som är en 60 sek. Promo video som jag, Trevor, Alex & Liam ska göra tillsammans. Och under art studio designade jag bilden för min block printing vilket är vårt kommande projekt :)


Jag idag & tidigare snabbprojekt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0