Last week

Hello there världen!
Wow suger på detta med att blogga men här är en update om förra veckan och så kommer ett inlägg om denna veckan upp snart :)
Måndag 2/2- back to school som gällde.
Har verkligen börjat känna av hur så många ifrån mina classes byter till independence study istället... Tex Cole, Brentston och Gavin... Helt enkelt inte lika kul utan dom haha. Började prata om temat i vår senior video under video production vilket jag är taggad på att få vara med att planera, filma och göra!!
Blev även en del Zumba efter skolan vilket jag saknat!Tisdags 3/2 hade vi nacho party i international club vilket inte satt helt fel haha, började även planera mer för vår senior video i video production  och vi kollade även på en del videos ifrån tidigare år.
Kollade på filmen Neighbors med Leena efter skolan (den med Zac Efron och Dave Franco i heheh) 
En fin fullmåne avslutade den dagen.


Onsdag 4/2 och late start vilket alltid är uppskattat!
Vaknade innan mitt alarm och mådde bara så jävla bra, behövde inte stressa på morgonen och kände att livet var så jävla gött vilket slutade med att hela dagen vart himla bra - att va positiv är viktigt.
Hade de rätt chill i alla mina classes förutom US Government där vi hade prov, men allt är antingen multiplychoice, true or false eller para ihop så överlevde nog haha.
Kollade på det senaste avsnittet av PLL med Leena efter skolan samtidigt som jag gjorde mig världens godaste bacon wrap. Kollade sen nästan hela The Fault In Our Stars - till datorn dog haha och det var min dag.


Torsdag 5/2 var rena motsatsen till onsdagen vilket var lite konstigt haha, hela dagen kändes med andra ord rätt kass. Började kolla på och kritisera videorna i vårt senaste video production projekt för Suicide Prevention/ mental illness stigma.
Jag och Trevor fick mycket positiv feedback på vår video som även stack ut i mängden då vår video var mer som en musikvideo! Lägger upp den på bloggen när den finns på youtube :)


Världens oväder drog in över Chico lagom till lunch under fredagen, som jag spenderade med Leena på subway. Snacka om att jag inte har saknat storm och spöregn haha!
Efter skolan drog jag, Leena och Rachelle med Josh N hem där vi chillade och kollade på film till sent in på kvällen. Var även ute och gick i ovädret som fick oss helt genomblöta haha. Josh bjöd oss även på middag på SOL, en mexikansk restaurang där jag vart en gång innan - så gott!
Avslutade kvällen med att se filmen The Interview.... En intressant film lol.
På lördag eftermiddag träffades jag, Caylee, Amy och Adri hemma hos Yante för att göra oss iordning inför kvällens skoldans snowball!
Hängde där ett par timmar, gjorde oss iordning, spelade cards against humanity (sjukt kul spel som alla spelar här, liknar apples to apples) och så beställde vi hem två sjukt stora pizzor haha. Trevor kom även över senare innan vi drog till dansen.

Söndag - regn regn och mer regn.
Mike (min vmammas kompis) fixade french toast och hemma pressad apelsin juice åt oss till frukost!
Såg även filmen Stuck in Love med Leena som var så sjukt bra, watch it!!
Tog en prommenad hem till Yante i regnet och åt thai ifrån Tong Fong Low! Kommentarer
Postat av: Alva

ÄLSKAR din blogg verkligen! Lätt min favorit bland utbytesbloggarna :D Så försök uppdatera mer haha! Anyway jag har en fråga (eller några stycken) - har du märkt någon skillnad mellan amerikanska killar och svenska killar? Är amerikanska killar så omogna som alla säger att dom är? Och vilka är snyggast - svenskar eller amerikaner? Hur funkar förhållanden i USA, får man sova över hos varandra och typ visa kärlek öppet i skolan? Vissa säger att man inte får det ^^ Ha det super i staterna! //Alva

Svar: hej och tack sa mycket! makes me happy to hear! :)Kan svara pa din fraga i ett inlagg sa fler kan se, kram!
Jessica Skantze

2015-02-13 @ 13:18:28
Postat av: Malin Lindgren

Härlig blogg och låter som en händelserik vecka ändå! :) Kul att få se hur du har det borta i USA tycker jag! :)

2015-02-13 @ 22:03:27
URL: http://malinviola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0