February

Och så är första månaden av 2015 över.. Kommer ihåg när vi alla skojade om att vi överlevde 2012 och jag känner att det inte var så himla längesen ändå?
Har haft en helg planerad in i minsta detalj kan man säga vilket har vart najs men vart lite lite utmattande.
Började helgen med att hänga med Leena, Brooke, Jordan och Jacob efter skolan i fredags och sen frammåt kvällen köpte jag, Leena och Brooke Pizza och chillade.
Så konstigt att det är vinter och inte dökallt utomhus sent på kvällen? 
Mötte iaf upp en annan Jacob, Aaron och hns kompis och chillade senare samt hade intressanta konversationer med två "hemlösa" 14 åringar... sumt. Avslutade fredag kväll med fest.Började lördagen med att åka till Sin of Cortez för brunch med Leena och min vmamma - det blev av avocado scramble för min del, såå himla gott! Följde med Leena till doktorn efter det (som dessutom trodde att vi var tvillingar först haha) och sen spenderade jag ett par timmar vid skolan då Pasiano, Brycen, Chris, Matt, Aaren och Zariel hade sin första hemma match i rugby! 


Fick skjuts hem till Annika senare på kvällen för att förbereda mig tillsammans med henne, Melissa och Lizzy inför lördagens konsert/rave med RL Grime!
Fixade oss, käkade och chillade tillsammans innan vi fik skjut downtown. Mötte upp Caleb och Mikey senare efter första eller andra opening acten och sen ännu senare träffade vi Trevor.
Träffade även en helskön kille som jag pratade med om Sverige ett tag men fick aldrig veta vad han hette, men han hade en blå randig skojta på sig och var blond haha.
Kom hem sent och var helt utmattad efter att ha dansat i timmar, men shit vilket bra kväll!Igår morse/förmiddags körde min vmamma mig och Yante till gallerian där vi spenderade ungefär 4 timmar i hopp om att hitta en klänning till henne och bikini till mig.. Kom därifrån med nya Vans (som jag letat efter sen jag kom till detta landet!!!!) en superfin klänning ifrån Brandy Melville och underkläder ifrån Victoria's Secret istället.. hehe.
Visar shoppingen en annan dag! :)
Blev upphämtade av hennes vmamma och spenderade resten av dagen och kvällen hemma hos henne för The Superbowl! Patriots vs Seahawks! 
Fick även höra att en 60 sekunders reklam under the Superbowl kostar a 2 miljoner dollar, alltså mer än 14 miljoner kronor..... Förtår ni då hur många det är som kollar?! Typ hela USA. Och med tanke på att dom är så dyra så är dom även mer kreativa så det är tydligen många som kollar bara för att se reklamerna haha. Och sen i halvlev uppträdde Katy Perry och Missy Eliott!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0