GLAD PÅSK

Ny vecka och nya tag. (Och ännu en ny vecka för detta inlägget började jag skriva för en vecka sen lol)
Hade en riktig mardrömsnatt i söndags för en vecka sen då jag av någon konstig anledning inte kunde sova och somnade 04 vilket betydde att jag fick 2,5 timmars sömn haha. 
Överlevde måndagen men vart gött trött kan man ju säga.
Vi började äntligen med vår mosaik bänk i min sculpture class.
Temat är rymden så jag och Adri gör del nummer ett av bänken vilket kommer vara solen. 
Bänken är uppdelad i åtta olika delar och sen har några grupper delar på sidorna!
En mosaik konstnär är här och hjälper oss vilket är ganska najs då hon gjort konstverk som finns ute över hela landet och speciellt här i Californien.
Åt lunch med Yante, Adi och Elizabeth på Big Chico Burger och började redigera bilderna ifrån vår photoshoot trip i video production.
Var även på gymmet med Leena en stund på kvällen vilket var underbart.


Under tisdagen fortsatte vi med mosaiken i sculpture, gjorde inget som vanligt i photography, jobbade på våra grupp presentationer i World Literature, tog notes i US Government, fixade med foto videon i video production och fortsatte med våra valfria projekt i Art Studio!
Efter skolan hängde jag med Madison och Megan ifrån min video production class då vi skulle börja filma inför vår short film.
Så vi åkte hem till Madison och sen till hennes underbara farmor där vi började filma.
Vår film är "a short story on life" där vi ställer nästan samma frågor till personer i helt olika åldrar om livet, dokumentär style.
Hennes farmor bodde i världens mysigaste hus med sötaste inredningen ever haha! 
Drog en sväng till Taco Bell och Dutch Bros efter det och sen hängde vi hemma hos Megan tills vi skulle intervjua Madisons halvsyster.
Himla bra dag.


Filmade även under onsdag eftermiddag men denna gången i parken och det var en 4 årig liten tjej som är Baylee's (ifrån min video production class) systerdotter I think.
Himla kul iaf även om det var lite svårt!
På bilden nedanför ser ni början till mitt projekt i Art Studio. Var även på gymmet med Leena på kvällen.


Torsdag var sista dagen i skolan för veckan då vi inte har påsklov här har vi lediga dagar istället de det blev en four-day weekend vilket vart najs!!
Minns inte riktigt vad vi gjorde i skolan men på kvällen gick jag och såg skolans uppsättning av High School Musical JR tillsammans med Yante, Natalie och Adri  och den var hur grym som helst!!
Efter det vid nio tiden mötte jag och Adri upp med David och Liam då vi skulle ut för lite natt fotografering vilket var helt spontant ifrån min sida då jag precis hade fått reda på det haha. Men vi hämtade iaf upp Liam först (har även video production med honom) och sen min kamera.
Körde till upper park efter det där det blev en natt Hike av Monkey Face!
Tyvärr lös månen galet mycket den kvällen vilket gjorde det svårt för oss att få bra foton på stjärnhimlen då det helst ska vara helt kolsvart.
Men tillslut fick vi några bra iaf och jag lärde mig en hel del grymma tips!!
Grindarna till upper park stängde vid 23.00 så vi hann precis klättrat ner och kört tillbaka i tid.
Åkte till en del av the creek som kallas 5mile där det fanns en bro perfekt för vårt nästa uppdrag.
Det var lite jobbigt för mig då jag inte har något kamerastativ med mig här borta ochslutartiden är på runt 10 sekunder vilket gjorde att jag inte fick perfekt underlag (min väska eller sko haha) men det blev bra ändå och jag fick lite intressantare vinklar!!
Avslutade kvällen på The Donuk Nook där vår total på doughnutsen blev 4.20... Ingen av oss kunde sluta skratta haha inte ens den äldre tjejen i kassan lol. Satt där en stund och David visade mig hur han redigerar sina bilder i Lightroom vilket var väldigt lärorikt för mig att se! Så lärde mig en del.
Grymt bra kväll. Sneek peak ;)

Fredag var vi som sagt lediga ifrån skolan och jag minns inte att jag gjorde något speciellt förutom att spendera tid på gymmet i och framför Hawaii Five-0 lol!
Samma med lördagen tror jag, sov ut vilket var jäkligt skönt och sen hände inte mycket speciellt faktiskt. Leena och min vmamma var på ett bröllop så jg chillade mest på livet vilket behövs ibland. Spenderade även tid med att ladda upp massa bilder i mina album på Facebook!
Söndag morgon åkte vi till Sacramento flygplatsen för att hämta upp Mike som vart i LA.
Åkte på en släkt lunch buffé efter det på ett ställe som hade lite för god mat, OCH DOM HADE LAX MED FÖRSTÅR NI LYCKAN ELLER?????
Fick söta småpåskpåsar med lite godis av min V-motor också och sem drog vi oss hemmåt igen. Spenderade kvällen hemma hos Yante med bara mys så det var lika kul som vanligt.

Måndag - sista dagen av ledighet och en ganska kass dag fylld med tension osv. MEN, fick äntligen åkt och köpt cykeln jag hittade för en vecka sen av en as skön kille som tydligen var en fjärdedels svensk eller om hans fru var det. Är äntligen fri typ och det behöver inte ta 20 min att komma till gymmet haha.
Skypade även med Emma i över en timme på morgonen vilket var väldigt behövligt. Sen var strömmen ute i hel Chico och grannstäderna, men den var tillbaka vid 12 tiden igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0