Back on track

Söndag var första dagen i min nya värdfamilj som jag riktigt kunde andas ut då jag kunde ta dagen som den kom vilket kändes underbart.
Dock vaknade jag waaay too early av min vmammas dotters hund som dom passat den senaste veckan men men.
Åt en god frukost och vid lunch tid cyklade jag, Linda och Mark (mina nya värdföräldrar) till en rose garden som en privatperson hade med över 300 olika rosor och vissa ifrån 1750-1800 talet!!
Tog det bara lungt på eftermiddagen och sen kom deras äldsta dotter och hennes kille på middag vilket var kul och dom stannade sent så där var den dagen slut!

 
Skoldagarna börjar kännas himla sega nowdays så gårdagen var inte speciellt rolig då vi antingen avslutar projekt eller drar igång med nya!
Men efter skolan åkte jag och min vmamma och köpte hårfärg.... Hahah jag har aldrig färgat håret helt själv och nu bestämde jag mig för att göra det samma vecka som prom lol... Men det blev helt ok najs!!


Sen åkte vi till Sierra Nevada Brewery för middag med min vmammas gamla svenska värdesysters dotter Linda plus hennes kompis Bella.
Sjukaste hände då haha för min vmamma var utbytis i Stockholm när hon var 16 och jag bor på andra sidan Sverige men sen visar det sig att dom vet vart jag bor och Bella kanske ska jobba på samma ställe som mig hemma i sommar!! HUR LITEN ÄR VÄRLDEN??
Åkte sen på en liten tour runt Chico för att visa dom downtown och lite så.
Avslutade kvällen med hemmagjord glass på Sherberts! Mocha chip är rena drömmen!!


Bella, Linda, Linda, jag och Mark :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0