Wednesday

Hellu!
Hade en himla bra skoldag idag och det var även första dagen här som jag haft på mig jeans haha!
Dock var det lite för varmt under eftermiddagen men det regnade inatt och graderna börjar sjunka här i norra California! Dok ska det bli upp till 27 grader i helgen igen haha, klagar inte men är redo för höst!
Åkte till ett mysigt sandwich ställe på lunchen med Bailey, Oscar och Mark vilket verkligen var en av dagens höjdpunkter. Under photography hade vi en guestpeaker som jobbar som profesionell fotograf men var elev på PV för ett par år sen. Han pratade mest om hur man fångar ljuset under porträtt fotografering vilket jag tyckte var intressant! 
Sen ville Mr Peck att jag skulle visa mina foton på bloggen för fotografen, eller rättare sagt, jag fick inte lämna klassrummet förrän jag gjort de haha. Fick massa komplimanger och en del tips vilket var kul och nu har jag en del inspiration till att fota mer!


har försökt plugga under eftermiddagen vilket har gått sådär och sen fick jag mina senior pictures på posten men tydligen är de försent att välja foto till the yearbook så måste ringa dom... ugh.
Annars var Joe, Alex och Jonny här en stund nu på kvällen samtidigt som jag försökte förstå mig på det senaste avsnittet av Awkward... efter att ha missat typ en och en halv säsong haha lyckat!
Men nu ska jag sova cause school's tomorrow, niiight


Alla senior pictures blev pissdåligt, sämsta fotografen nånsin... Hade kunnat göra ett bättre jobb själv men fotografen va ny vilket man märkte, är så glad att jag fick ta om några senare med den riktiga fotografen... Även om dom bilderna inte heller blev så himla bra..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0