Pumpkin carving & haunted corn maze

Gårdagen var riktigt bra måste jag säga, en av mina favoriter so far!
Kom hem ifrån IKEA runt 4 tiden och då åkte jag nästan direkt till Annapaola där alla utbytesstudenter med vår organisation/grupp skulle träffas för pumpkin carving, Pizza och annat smått och gott!
 
 
Jag kom tid tidigare än alla andra då min värdmamma släppte av mig påväg till jobbet ,men de andra kom ganska snart efter de.
Vet inte hur många vi var men vi var en hel del asså och jag kände knappt hälften haha.
Vi var utbytesstudenter ifrån Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland Belgien, Spanien, Italien, Australien och Brasilien!
Hade inte träffat någon av dem ifrån Spanien innan och inte många av de Italienska men halvkände dom ifrån Instagram och Facebook sen innan af!
Så vi började kvällen med the pumpkin carving vilket jag knappt gjort innan men det var hur kul som helst och något jag definitivt kommer göra varje år hemma :)
Vet inte hur länge vi höll på men det började mörkna innan vi var klara haha. De hade även betällt ett gäng pizzor vilker var hur gott om helst haha.
 

Damnark & Finland.. (not sure..haha) och Annapaola
 
 
Vid åtta tiden åkte vi mot the corn maze i olika bilar och min grupp hade party in da var haha så jäkla kul. När vi kom dit var det så galet mycket folk och jag såg en hel del folk ifrån kolan. Köade ett bra tag och väl inne i the haunted coorn maze så gik man i små grupper i slingor så man inte riktigt visste vart man var och när som hest kunde någon hoppa ut med en motorsåg ifrån fältet haha men shit var kul det var.
Höll mig mest med Synne och de Danska tjejerna men i slutet vat vi med Spaniorerna och mitt i allt var jag och Synne ensamma då vi tappade resten av gruppen men då hade vi ett gäng college killar runt oss som  försökte skrämma oss ännu mer haha men vi överlevde och tror att det tog ungefär en till en och en halv timme innan alla var ute igen!
Så om du åker som utbytesstudent till USA och får chansen att göra detta oavsett om du är lättskrämd, do iiit!
Var tillbaka hemma vid 11/halv 12, underbar kväll. Hängde med Leena Aaron och Will efter det innan vi däckade helt utmattade efter en låååååång dag haha.
 
 
Belgium & Italy - faves
 
 
Norge & Tyskland
 
 
Synnes, min & AnnaPaolas, de andra vet jag inte vems de är haha.
 
 
Superdålig bild av alla pumpor haha!
Men våra coordinators (kontaktpersoner/ledare) som var där hade med sina systemkameror och fotade massa så slänger upp dom bilderna en annan dag då dom inte lagt upp dom i vår fb grupp än :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0