Paket ifrån Sverige!

Hallå där! 
Snacka om att denna dagen har vart sjukt lång. Fortsatte min katt kulptur första lektionen och chillade bara under photography. Läste Anne Franks dagbok under engelskan och sen pratade vi om hur man köper och säljer aktier vilket vi ska göra de kommande veckorna (med fake money ofc) Redigerade te football video under video production och fortsatte på min wave painting under art studio.
Under lunchen var det fall carnival så alla olika klubbar i skolan hade stationer med aktiviteter osv. 
Skolans band va där och körde live musik till hela havet stormar t.ex, och the international club var där och hade en foto station och godis!
 
 
Adriana & McKenna
 
Efter skolan gick jag med Yante till CVS, innan vi hängde hos henne en stund och planerade morgondagen lite, för att fixa smink tills imorgon då det är Halloween!!
Fick med mig det jag behövde för en billig peng, hittade även ÄNTLIGEN min älskade wet n' wild eyeliner för första gången utanför Ullared haha, den lyckan alltdå!
Har gjort ett halvhjärtat försök att plugga sen jag kom hem för alldeles för många timmar sen och jag blev precis klar... sängen väntar, niiighty!
 
 
But before i leave, gissa vem som fick paket ifrån Sverige igår om inte jag?!  LYCKA. Blev lite emotional när mina kläder luktade som det gör hemma... så konstigt.
Var så ololig över att jag inte skulle få mina galaxy leggings innan lördag då jag ska ha dom på PraVe!
Hoppas bara jag hinner till Forever21 på lördag för att köpa en svart peplum topp att ha till!
Det fanns även två marabous i paketet... nu ä det bara en kvar... ehe
 
OM ni vill skicka mig något nån gång så är min adress
Jessica Skantze c/o Ryan
1191 Viceroy Drive
95973 Chico, CA
USA
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0