Cut Chico down

Hallå there!
Snacka om att dagen har vart lång och jag borde sova nu men när ett nytt avsnitt av Chicago fire är på tvn är det listen svårt att motstå hehe.
Har haft en helt okej skoldag, rätt långtråkig då inget kul hände under någon lektion typ haha, förutom att jag avslutade mitt akvarell projekt i art studio! :)Yante & Adriana under Art Studio

Dagens spirit week tema var "cut chico down" - alltså skogshuggare (men inga fejk yxor fick medtas till skolan...) lol
Juste, sen hade vi även en "Code red" övning under engelskan vilket är som brandövning fast typ om någon tar sig in på skolområdet med vapen eller liknande så man stannar i klassrummet upp längs väggen vid dörren i klassrummet så det ser tomt ut ifrån utsidan!Smygfotografen Jessica, väldigt många som "klädde ut sig" idag, de första med bara en flannel, som jag! En dela hade boots, beanies och hängslen också!


World market som börjat få in julgodis som alla andra ställen... Lol

Vid sex tiden hämtade Emily upp mig och så åkte vi till World market och Michael's (typ Panduro men 526181 gånger bättre) då jag skulle fixa ett par saker inför Yantes födelsedag som är imorgon!
Avslutade vår lilla kväll på In-N-Out burger vilket var heaven! Nästan lila gott som Shake Shack i New York eller hemma grillad!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0