BBQ tuseday and rain tomorrow

Tror inte ni förstår hur mycket mer jag skulle vilja blogga alltså, har såå mycket bilder att visa men ingen tid att redigera eller nåt då min brors dator serilst ör helt fucked upp och hur seg som helst vilket gör att ett inlägg som tog kanske 10 min på min andra dator hemma tar dubbelt så lång tid.. inte så himla kul när de ska krångla hela tiden, just to let you know.
Iaf, hade en som vanligt bra skoldag idag, inget speciellt hände direkt förutom att vi hade ett stort tet i economics som gick sådär.. det är inte de att jag inte fattar vad det står i boken utan att alla frågor och svar ser lika dana ut... the struggle haha.
 
 
kvällens loely dinner med double baked potatoes, bbq chicken & salad
 
Annars känner jag att jag har börjat dra på mig en liten förkyldning vilket inte är så bra, I know what you gous are thinking "but it's california, IT'S HOT THERE" och ni har rätt men när man går och lägger sig och det är varmt så har man på fläkten och när man vaknar på morgonen är det svinkallt. Har bara tagit det lungt efter skolan, skypat med min kära Emma, försökt plugga lite och spelat fotboll med min värdbror samt ätit en himla god middag.
Leena är ute på ett jobb idag och är borta över natten och sancka om att det är tomt utan henne.
Men klockan är efter 23 nu so I should sleep, har sovmorgon till 07:20 imorn vilket är skööööönt.
Vid närmare eftertanke så kanske jag ska ta och redigera bilderna ifrån september och oktober shoppingen eftersom jag kan sova längre imorn.... så kika in senare för att bli suprised eller besvikna haha puss.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0