2 months!

Här är en snabb liten update om en halvbra helg och en bra skoldag haha.
I lördags förmiddag blev jag upphäntad hos AnnaPaola och så åkte vi direkt till min värdmammas mammas bröllop i Paradise där jag även agerade fotograf!
Inget stort eller fancy utan litet och mysigt! Vigseln skedde vid en liten sjö och sen åt vi lunch på ett lokalt mysigt ställe som hade svenska pannkakor som serverades med smör och sirap.... Asså nä...
Efter det åkte vi hem till brudparet och åt tårta innan vinåret hem igen. Gjorde inget kul på lördag kväll tills jag såg att det låg nya avsnitt ifrån den nya svenska Hollywood fruar säsongen uppe på nätet?! Sen hade Leena och hennes kompis hyrt två skräckfilmer som va så fruktansvärt ladda och sen visade de sig att iaf en av dom var svensk vilket jag misstänkte då huvudpersonen hade en brytning och självklart var han svensk... Handlingen va kass och effekterna var amatörmässiga, barnet i filmen sa inget (då de pratade engelska men ungen var svensk) haha Sverige snälla, stop trying.


Min vmammas syster, hennes mamma, vmamma och Leena :)


Tog dessa bilder med min kamera men sparade ner dom ifrån Leenas fb då jag bloggar ifrån telefonen så kvalitén är kass haha.

Måndag idag och igår skypade jag med Matilda samt gjorde ingenting vettigt haha! Vi var och storhandlade och så försökte jag plugga (öppnade inte ens boken haha) och idag var jag i skolan som vanligt.
Fick reda på våra procentuella betyg i engelskan so far och jag har 7e bästa betyg i min klass och engelska är inte ens mitt modersmål? Haha och Yante hade bäst betyg i sin klass och hon är också utbytesstudent...Har btw vart i California i två månader idag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0