Stressed

Godmorgon Sverige!
Ska snart lägga mig men tänkte kika in och säga hellu Innan dess.
Ska försöka redigera halloween och PraVe bilderna under photography imorgon då jag verkligen inte pallar med min laptop längre... Har inte haft på den på en vecka och det första jag fick göra när jag startade den var att starta om den haha asså kan inte ens öppna mina mejl utan att hamna på nån jäkla virus sida... Så använder den bara till att lagra mina bilder och redigera om jag "måste", jisses vad jag saknar min Mac :(
Iaf, gjorde inte mycket speciellt i skolan igår (det var en ganska kass dag faktiskt, eller tråkig är väl bättre ordval) och sen kom jag ingen vart med mitt pluggande heller.
Denna dagen vart mycket bättre då jag börjar bli klar med mon jäkla katt skulptur i sculpture class, blev klar med min akrylmålning i art studio och hade en himla bra och mysig lunch med Bailey i parken med massa girltalk.
Fick även världens gulligaste kommentar under economics av en kille när vi pratade om vad för stora företag som Sverige har internationellt och han ba "I think that The greatest thing Sweden has given America/us is you"
totally made my day. 
Har annars spenderat HELA eftermiddagen med plugg vilket sög men jag fick gjort mer än planerat samtidigt som jag sett ett par avsnitt av CSI så jag är nöjd! 
Sovmorgon imorn, lovely.


Instagramposts från Halloween, PraVe och NYC


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0