PraVe

Pa lördag åt vi en god frukost hemma hos Yante innan jag fick skjuts hem av Adriana för att förbereda inför kvällen och sen träffas igen vid 14 tiden för att dra till gallerian!
Åkte vidare hem till Savanna efter shoppingen där vi var ett stort gäng tjejer som fixade sig inför kvällens skoldans tillsammans vilket var sjukt kul!
 
 
 
Hennes brors kompisar var också där och fixade sig så vi var sjukt många haha och sen kom även allas dejter (många av oss tjejer bestämde oss dock för att gå tillsammans då det var mer en grupp än pardans!)
Efter alla tusen foton vi tog åkte vi till Mountain Mikes för middag och där hängde vi ett par timmar innan vi drog till dansen! 
 
 
 
Var tvugna att blåsa när vi kom dit så dom kunde se om man druckit eller inte haha!
Väl inne var det en hel del folk, DJ som tydligen blivit inhyrd från LA, photobooth och neon och glowsticks överallt!! Dansade like there was no tomorrow, hängde med favoriterna och hade allmänt kul tills vi drog hem till Savanna igen och hangde dar tills ett tiden och bara chillade! Sen fick jag och yante skjuts hem av Brycen, awesome night!
 
 

Kommentarer
Postat av: M

Hej Jessica :)
Brukar kolla in på din blogg varje dag och det är verkligen kul att läsa om ditt utbytesår! En av de bästa bloggarna helt klart :)

Har en fråga: Hur lärde du känna dina vänner? Var det från någon sport? Var det du som tog initiativet eller var det dem? Jag är inte världens mest utåtriktade person, samtidigt som jag inte är blyg, och kan ha lite svårt att "släppa loss" om jag inte känner mig helt säker i en situation och känner personen någorlunda. Hur var du som person när du kom till USA? Utåtriktad, lite blyg osv? Var det enkelt att lära känna andra? Förstår att man måste sätta sig i många situationer där man kommer känna sig obekväm men undrar bara hur det var för dig :) Känner du redan att du växt som person?

Lycka till och njut av ditt år!

Svar: Har svarat i ett inlägg :)
Jessica Skantze

2014-11-09 @ 20:36:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0