Mina kameror

Här kommer det efterfrågade inlägget om vad jag har för kameror. iPhonen har jag ju med mig hela tiden men den är inte så märkvärdig. Sen har jag (och mamma) ett par till.
 
 
- Sony cybershot digitalkamera
Fick den julen 2012 då den jag hade innnan gick sönder.
Har alltid med mig denna på fester, i väskan och på konerter. Tar himla bra bilder och filmar i 1080p HD!
Dock har jag inte vart så himla försiktig med den så den är lite seg nu haha.
Hade samma kamera innan fast den tidigare generationen så det var inte så mycket skillnad.
 
 
- Canon Powershot SX 30is
Vet inte riktigt vad man ska säga att detta är för kamera för det är ju ingen systemkamera och ingen vanlig digitalkamera... utan något däremellan! Den har iaf superlång zoom (tog dessa bilderna på månen med den) och är en bra kamera att ha med sig när man reser då den inte är så tung och väldigt flexibel.
 
 
- Nikon D3200
Min älskade systemkamera alltså. Riktigt bra och den har ett litet "guide" läge som var jätte användbart när jag var nybörjare med kameran. Den kan även filma i HD. Det enda jag saknar är väl vridbar skärm som jag har på vår Powershot. Men prisstegen upp dit var ganska lång så det fick bli utan. Ett plus är att man kan ha fjärrkontroll till. har två stycken objektiv till den också. Ett standard 18-55 mm som var med kameran när jag köpte den. Har alltid med mig det när jag reser och så då det är lite smidigare. Sen mitt nya 55mm f/1,8, tar superfina och ljusa bilder med objektet i fokus, love it!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0