Where did I go?

Här ekade det tomt ja... Men kan säga att jag har haft allt annat än tid att blogga. Just nu är typ första gången sen en vecka tillbaka som jag kan sitta ner och andas ut lite... för nu är konserterna och allt över.
Sitter hemma hos Matilda och typ halvsover, har aldrig vart såhär trött i hela mitt liv trots att jag sov över 10 timmar inatt vilket aldrig händer annars. Men två konerter och ett akustiskt gig tar kål på en. Tänkte skriva om konserterna osv dag för dag då jag har en massa bilder att redigara och så men idag har vi vart inne i stan lite iaf och hade planerat att fortsätta kvällen i soffan med Ben&Jerry's vilket jag ser fram emot. Har börjat ladda upp videos ifrån konserterna på min YouTube oh ett klipp har redan över 16.000 visningar.... HELT SJUKT
Men tills jag skrivit om konserterna så bjuder jag på One Directions cover of Mamma Mia (videon med såå många visningar)
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Åker du emellan tvåan och trean?? Isåfall hur känner du för att gå sista året med en helt ny klass och att inte ta studenten, gå på bal m.m med din förra klass?

2014-06-16 @ 16:54:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0