we'll never be as young as we are now

Det är mycker som snurrar inne i huvudet på mig just nu kan jag säga, men det blir väl så när man passerat dagen då det bara är en månad kvar i trygghet. Igår (tekniskt sett förrgår då de är den 11 nu..) var det den nionde juli vilket betyder att det är mindre än en månad tills den nionde Augusti, som är dagen då jag lämnar allt bakom mig och tar det största steget jag någon sin har tagit, ensam. På samma gång som det är spännande så är det sjukt skrämmande också..
Men vad som har börjat skrämma mig ännu mer är vad som kommer att hända efter, alltså när mitt utbytesår är över för då är verkligheten tillbaka och jag har bara ett åt kvar på gymnasiet och vad händer sen? Ne så långt pallar jag inte tänka nu haha. Men antar att det blir lite så när min kusin precis kommit hem ifrån ett halvår på andra sidan jordklotet och inte riktigt har något att gå tillbaka till då hon redan tagit studenten... 
Men vad jag går och tänker på mest är om jag faktiskt blir senior eller inte, vilket jag ber till gud att jag blir haha för man får så många benefits då... så hoppas verkligen på det bästa nu då jag har åldern inne men vissa skolor låter inte utbytesstudenter bli Seniors av någon konstig anledning..
Även dedär med sporter läggs en hel del tankar på då jag verkligen vill vara med i skolans volleyball team men efter att ha pratat med min kontakperson så verkade det som att dom är så himla tävlingsinriktade så det kanske inte skulle gå.. we'll see about that men hade antingen tänkt mejla coachen eller ta det när jag kommer till skolan då jag inte vet när tryouts är osv. Men såg igår att dom har ett Varsity team (de bra) och ett JV som jag kanske kan vara med i.. I don't know vi får se vad som händer haha!
Kan fortfarande inte fatta att allt detta händer?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0