Chaos

Alltså ALLT är verkligen kaos just nu... som jag skrev igår så krånglar visum-systemet världen över och imorse när mamma ringde Explorius sa dom att det inte fanns mycket att göra än att vänta på att det funkar.. Det hela kan alltså sluta med att min resa blir framskjuten vilket jag verkligen hoppas att den inte blir..Det som stör mig mest var att mejlet jag fick ifrån den amerikanska ambassaden var så himla drygt? De skrev lixom att folk borde boka om sina resor för att de inte vet hur lång tid det kommer ta? herregud asså.
Sen är det typ omöjligt att hitta en datum som passar tjejerna i skolan att träffas, hade planerat innan sommaren att jag skulle ha två hejdå kvällar. En för de ifrån skolan och en för de andra men nu vettefan hur det blir med någon av dem då jag jobbar när andra är lediga och tvärt om...
Okej nu blev detta ett väldigt negativt inlägg men tror ni förstår ångesten inom mig när det krånglar så mycket på usa-fronten... hoppas verkligen det löser sig så jag kan åka den nionde annars blir lixom hela planen rubbad och jag kommer inte allt så mycket, om ens någon, tid i Chico innan skolan börjar så jag hinner vänja mig vid miljön, språket och lära känna min värdfamilj bättre. ugh asså, kände på mig att något skulle hända..
Och som grädde på moset så vill inte vår gamla laptop starta och jag har bilder som jag glömt överföra till denna... life's amazing right now  :):):):)))
 
 
jag och min favvis häromdagen på grannarnas gräsmatta haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0