SUPRISE

Hellu!
Har precis kommit hem ifrån Marielle så tänkte att ett inlägg om gårdagen skulle sitta fint!
Smet ifrån sista lektionen en aningen tidigare igår för att äta lunch med Tesen då Gabi inte var i skolan, klockan var 20 i 11 och jag insåg att jag lika gärna kunde ta 11 bussen hem istället! Så jag var hemma himla tidigt, väldigt gött!
Runt 4 åkte vi hem till Marielle och dom då hennes mamma har gått ur skolan eller vad man ska säga, så det firades med smörgåstårta och tårta, matkoma? japp!
Sen var jag kvar hos Marielle, vi gjorde oss iordning tillsammans och vid åtta gick vi ner till Emilia. Marielle trodde fortfarande att det skulle vara tjejkväll och att bara jag, Emilia, Ellen, hon och Julia skulle vara där.. men icke!
För när vi kom in genom dörren hoppade alla fram och överraskade henne haha! den minen alltså!
 
 
Så vi som vad där var jag, Marielle (obviously..) Ellen, Emilia, Martina, Julia, Rasmus, Tobias, Nina, Marcus och Eric! Hade himla kul hela kvällen med spel och snack om allt och inget, sen hade Emilia gjort världens goaste tårtor också! Som ännu en liten överraskning hade vi gjort ett "firsta aid kit" till Marielle med massa saker som vi tror hon kommer behöva där neree, av mig fick hon en vattentät iPhoneficka (sån som jag använde för att filma med under vattnet i Turkiet) och objektiv till hennes iPhone :)
 
 
Världens bästa och finaste kusin som jag kommer sakna något gaaalet!
 
 
Hälften drog runt tolvslaget med ett gäng av oss tjejer satt kvar tills efter två och bara snackade och hade de allmänt mysigt. Vaknade brevid Marielle imorse, gjorde en himla god frukost, åkte hem, kramade henne hejdå då vi inte ses på MINST ett par månader.. beroende på hur länge hon stannar i Australien, hon kanske trivs så bra att hon inte hinner komma hem förrän jag redan åkt... but we'll seee... så overkligt bara.
Kvällen var iaf väldigt lyckad, kommer glömma den sent.
 
 
 
Häng med på Marielles äventyr i bloggen jag fixat till henne, right over here!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0