New Years Eve

Kände att detta blev ett himla kort inlägg då jag brukar vara bra på att skriva en massa... haha men jag låter bilderna tala för sig själva, så enjoy!
Igår kväll vid sextiden åt min familj, Hannas familj och en massa andra familjer en riktigt god nyårmiddag på Mollösunds Värdshus. Gick ner till Hanna när jag hade gjort iordning mig och så gick vi dit tillsammans. Innan vi åt var det lite mingel och så och då passade jag och Hanna på att chilla lite i soffan och bra prata.
 
 
 
Till förrätt åt vi Hummer, räksallad, baguett och lite så. Himla gott alltså!
 
 
Till huvudrätt fick vi oxfilé som jag ångrar att jag inte åt mer av då den var så damn god! Men var sååå himla mätt hehe.
 
 
Och till efterrätt blev det nån chokladkola med vaniljglass, riktigt gott!
 
 
Vid niotiden gick jag och Hanna hem till henne igen för att fixa till oss lite inför festen vi skulle till, var väl där runt halv 10 och då hade väl alla kommit. Kände väl hälften haha men den hälften var himla bra människor ifrån paralellklasserna i nian mostly. Hade en himla bra kväll och vid midnatt gick vi till torget för att fira och kolla på raketer, drog tillbaka till Viktor efter det och sen vid 1 åkte vi hem igen. Hoppade av hos hanna för att hämta upp mia saker som jag lämnade där under kvällen och sen cyklade jag hem.. HAHA det blev en vinglig tur, och kallt som jag vet inte vad haha! hade helt enkelt en riktigt bra kväll med riktigt bra människor!
 
 
 
Bästa Jenny och Clara
 
 
Elsa och Clara
 
 
Jenny, Johan, Coffe, Hanna och Jonas
 
 
Clara, Hanna, Jag och Elsa ♥
 
 
Jag, Hanna och nån kille vi hittade på torget hahaha?
 
 
2014 here we come!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0