crazy

Tror jag heeelt missat att berätta något av detta not sure men kanske... hehe, men det har vart mentions som gjort mig så jäkla glad så ni förstår inte!
Calum Hood aka Tesens favorit ifrån 5 seconds of summer följde mig på twitter den 23 November!!! tror inte ni förstår hur glad jag blev då! Ashton's (min favorit i 5sos) mamma följde mig helt random på instagram någon gång i December och någon vecka efter det följde även hans lillebror Harry mig... wtf lixom c:
Sen skickade jag lite instamessage och tre veckor efter att jag skickade en bild på min Teckning av Ashton så gillade hans mamma den! Oh sen något helt oväntat hände när jag la upp biljetten till You Me At Six konserten jag ska på i mars, då gillade trummisen i bandet, som även är den absolut snyggaste av dom, min bild wohooo! 
Sen vet jag inte ifall det var nån mer som kollade på Miley & Mandy show för jag vet inte hur många år sen..? Iaf Mandy, som var Mileys bästa vän och även dansade under hennes Bobw tour förljde mig också på twitter hehe c:
Och så hittade jag en jättegammal bild på Mikey (ifrån 5sos) när han har på sig ett par likadana galaxy leggings som jag har HAHAHAH wtf?! dör lite
 
 

Kommentarer
Postat av: maria lund

haha va tusan jessica, #instakändis

2014-01-04 @ 14:40:44
URL: http://mariastl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0