Exchange student

Satt på lektionen som vanligt igår när jag kände hur det började vibrera i fickan och tänkte ”vem är det nu som vill mig något”.. Plockade upp telefonen och ser ”Explorius” på skärmen, en miljon tankar flyger genom mitt huvud på bara några sekunder och jag skyndar mig ur klassrummet för att svara. Förväntade mig att det var Jonatan (min kontaktperson) som skulle ringa men istället möts jag av en kvinnlig röst. Tänkte att det var något som var fel men icke, för ett par sekunder senare får jag höra att jag har en placering!!! Asså ni förstår inte hur hög min puls var i den stunden. Kunde nästan höra hur hårt mitt hjärta slog och det var värre än vid ett biljettsläpp till en One Direction konsert hahah!

Precis innan hon sa vilken stat jag har blivit placerad i kommer det ännu fler tankar strömmande genom mig och jag var bombsäker på att jag skulle bli placerad mitt i landen eller något… men jag hade fel! För jag kommer nämligen att spendera mitt utbytesår i inget mindre än Californien!!! Fattar ni eller?! HELT SJUKT. Kan fortfarande inte fatta det eftersom det var min absoluta dröm att hamna där.

Slänger upp ett inlägg senare med lite mer detaljer om stad, skola och värdfamilj för nu måste jag dra, men håll ut ett par timmar bara haha! ;)

 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0