Chico, CA

Om ni inte har läst inlägget jag skrev tidigare idag så gör det först! ;)
Jag kommer alltså att spendera mitt år som utbytesstudent i Norra Californien.
Staden jag kommer att bo i heter Chico, har ca 85.000 invånare och ligger ca 3 timmar ifrån San Fransico!
Mitt High School ligger ungefär 8km ifrån där jag kommer att bo och heter Chico High, har ca 2000 elever och skolan drar igång den 18 augusti. Har vart inne på deras hemsida och dom har en massa roliga art classes och klubbar plus volleyboll som jag hoppas att jag kan gå med i!
Deras maskot är en Panter så GO PANTHERS!

UPDATE: Har fått ny skola för att kunna gå på samma som min vsyster! Den ligger endast 800m ifrån där jag kommer bo och heter Pleasant Valley High, har lite fler elever än Chico high och deras maskot är Vikings!

Även dom har flera roliga art-classes som jag sett via hemsidan men tyvärr har dom inte lika många roliga klubbar och Volleyboll laget är ganska seriöst så vi får se hur det blir med det med tanke på att jag aldrig tränat sporten innan, bara spelat för skojs skull..

Kollade även in google maps lite och jag bor ca 10 minuter ifrån ett shoppingcentrum som har alla mina favoriter: Victoria's Secret, Forever 21, Pacsun och KFC så jag ska nog allt trivas hehe ;)

 
 
 
 
I min värdfamilj har vi min värdmamma Jessica på 32 år (kommer bli så jävla jobbigt att heta samma va.. får börja kalla mig Jessie eller nåt..haha) som jobbar som servitris på ett hotell och pluggar, Min värdsyster Leena på 15 år (som jag tror kommer att börja på mitt High School till hösten vilket är ett stort plus) och min värdbror Jeremy på 7 år!
Fick en hel del dokument med info på mejlen och Leena fyller 16 i september så hoppas hon skaffar bil då HEHE.
Huset jag kommer att bo i är ganska litet men hur mysigt som helst och jag kommer dela rum med min värdsyster men jag tror att det kommer bli jättebra ändå! Kvarteret ser ut som värsta typical American också!  

                         
 
Deras intressen är så lika mina så jag nästan blir rädd, Leena är också riktigt lik mig, folk kommer typ tro att vi är systrar på riktigt eller nåt.. min bildlärare trodde att hon var jag först när jag visade en bild haha!

Dom är iaf intresserade av foto, att måla, ta cykelturer och prommenader, kolla på film tillsammans och lite så, precis som jag. Är så himla taggad!
Har mejlat min värdmamma och väntar på svar, nu börjar resan på riktigt asså. Är så himla taggad på att få åka men samtidigt livrädd över att lämna allt bakom mig. Är de något ni undrar är det bara att fråga!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0