December

Vilka veckor, kommer skriva ett separat inlägg om den bästa födelsedagen jag någonsin haft senare!
Förra veckan var näst sista veckan i skolan så vi började avsluta våra projekt samtidigt som vi har förberett oss inför the finals i alla ämnen!
Våra långa uppsatser i engelskan är äntligen inlämnade vilket vi firade med brownies och godis den lektionen haha! 


Pasiano, Oscar, Mark, Alex och vår ecobomics lärare haha faves

På tisdagen åkte vi till en av de bästa restaurangerna här - Tong Fong Low som har sjukt god thai mat!! Efter det åkte vi och köpte julgran!


Onsdags 10/12 var även en speciell kväll då the Football team hade sin banquet med hela laget och alla familjemedlemmar samt coacher!! Vilket betydde att jag äntligen fick visa min (och Zacs) video för alla!
Madison och Megan visade sin video i början när alla hade gått och hämtat mat och efter det delades diplom och priser ut till spelarna och alla coacher höll små tal! Sen avslutade jag med att presentera min och Zac's video som blev avslutet på kvällen och även deras säsong och så sa coachen inför alla hur han fick gåshud av att kolla på den och i lördags fick jag även höra av Jimmy att han blev tårögd! 

Resten av veckan var inte så speciell i skolan. 
Skulle ha pluggat inför mitt 3 chapter unit exam som var på fredagen (som jag tror att jag total failade haha) men hängde med Leena, Logan och Alex på en liten roadtrip i ovädret istället.
Ifrån onsdag kväll till fredag morgon hade vi "världens storm" och många skolor runt Chico var stängda pga de lol. Det positiva ifrån ovädret var att de intorkade floderna är fyllda med vatten igen!
Vi hade dock spirit week den veckan och winter rally på fredagen som var sjukt kul med en hel del uppträdanden!!


Ett gäng killar och tjejer som gjorde meangirls jungle bell rock haha!!

Helgen var minst sant intressant och jag spenderade fredagen med Leena och Ciera plus Tony och ett par till (till och från) - went mudding med Leena, Ciera och två av deras killkompisar och fastnade i leran vid old 32 med en av killarnas truck haha men som tur va så körde Savannas lillebror Luke förbi (förberedde oss inför PraVe-skoldansen) hemma hos dom!
Drog sen till John&Bons där vi träffade Mikey och hans kompis och sen avslutade vi kvällen med filmen The Purge hemma hos Mikey där Julia och Audrey även var.


Lördag förmiddag var relativt lugn och jag skypade med Marielle en stund vilket var najs!
Sen kom Brooke hit och så var det hon, jag, Leena och Ciera som hängde resten av dagen och så träffade vi nån av Leenas killkompisar innan vi körde runt. 
Fulaste saken hände haha, vi hade parkerat vid sidan av vägen i ett bostadsområde och suttit och snackat en stund och helt plötsligt går ljusen på bilen dom stod parkerad mitt emot oss på haha shit vad rädda vi blev! 
Det visade sig sen vara Jimmys kompisar som vi träffade ännu senare.
Lämnade Leena och dom en stund då Pasiano, Brycen och Chris hämtade upp mig och så hängde vi i en av deras kompisars lägenhet en stund innan jag fick skjuts hem till Jimmy där alla var. Alltså hans hus, sååå jävla fint med utsikt över hela Chico! Det var dock kolsvart när vi var där men man såg ut över alla ljusen. Spenderade resten av kvällen/natten där och sen drog jag och Ciera hem sist av alla vid typ halv 4 haha. 


Brycen & jagSöndagen spenderades med Yante i gallerian, köpte lite småsaker som jag sök fota och visa! Har köpt en del sen sist haha men ska försöka slänga upp det på bloggen i helgen :)
På kvällen kom Tami och hämtade mig (en av coordinatorna typ som även jobbar på skolan) och så åkte vi hem till Joy som är head Coordinator här för christmas och farväl party för några av utbytisarna som åker hem imorgon då dom bara var här för en termin, saaad!
Körde även julklappsleken "den vita elefanten" och jag vann en glow in The dark frisbee!! So badass. Hade en himla mysig kväll som vart ett bra avslut på veckan.


Måndag 15/12 - hade finals i Sculpture (fortsatte bara jobba på vårt class project) och Photography där vi hade ett quiz och sen lekte lite i Photoshop.
Stannade i skolan för att göra klart min media reel i video production och spenderade resten av dagen att plugga inför Engelska & Economics finals.


Econ class
Tisdag 14/12 - finals i English World Literature & Economics. Trodde jag skulle dö lite under english finals och econ gick helt okej faktiskt! 100 frågor multiplychoice och 20 economic definitions som behövde sona rätta ord haha. 
Gick till Big Chico Burger för lunch när skolan var över vid 12 med Yante och AnnaPaola och sen tillbaka till skolan för att fixa en video production grej. Låg sen bara i soffan och andades ut att jag inte behöver plugga något mer denna terminen!! Sån underbar känsla. Såg även jul avsnittet av pretty little liars - så bra!!
Avslutade kvällen med lite Hawaii Five-0, himla bra!


Torsdag - sista skoldagen!!
Idag var sista skoldagen för denna terminen och jag hade finals i ROP Video Production och Art studio så dagen var himla chill!
Under video production behövde vi bara presentera våra hemsidor som vi gjort (jessicaskantze96.wix.com/jessicaskantzes) och visa våra media reel's (video jag postade the other day) så det tog bara ett par minuter. Min lärare hade även bjudit in massa councelors som jobbar på skolan och även rektorn var där. Fick massa beröm för min media reel och fick sen reda på att min councelor (love her so much) ville köpa några av mina foton!!! :)
Under Art studio finals hade min lärare köpt fika och så målade vi omslagen av våra "design logs" (böcker) som vi gör de flesta av våra projekt i så det var chill!
Och nu... Två veckors lov!! 
Drog till gymmet i 2,5h efter skolan vilket var hur gött som helst, sprang i ca 1,5h, feels good. Har bara vart henna och chillat resten av kvällen. Kommer säkert inte kunna gå imorn lol.Och denna sjukt feta pizzan till middag... Asså sjukt jäkla stor ni förstår inte. Man ba jo men let's do 2,5h på gymmet och äta pizza till middag lol.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0