The Weekend

Här kommer ett litet sent inlägg om helgen!
Tog mig en sovmorgon på lördagen och åt en go frukost innan vi gjorde oss iordning och åkte ner till downtown för farmers market som var himla mysigt!
Sen åkte vi till Paradise som ligger 15 min ifrån chico för att lämna Jeremy hos hans pappa.
Hämtade upp min vmammas mamma efter det och åkte till Dutch Bros för kaffe/smoothies/ice Tea och sen till ett supermysigt lunchställe.
Blev körda hem till Maddi efter det (Joes flickvän) och spenderade natten där. Badade i poolen, åkte och handlade, hyrde skräckfilm och tog världens längsta promenad i solnedgången över ett fält och en massa girl talk. Bra kväll! 
 
 
En av många sjukt fina blommor vid Maddis pool, blev helt kär i deras hus för det känns som att man är på Hawaii när man går in där, nästa gång tar jag givet med mig min riktiga kamera så jag kan fota blommor haha
 
 
På söndag morgon tog vi det bara lugnt och blev upphämtade av min vmamma och så åkte vi till Downtown för brunch. Åt American pannkakors för första gången här, gott men föredrar bog svenska ;)
Efter det åkte vi till The creek vid monkey face och solade/badade vilket var såå skönti hettan. Påväg tillbaka möttes vi av ett gäng polis bilar för tydligen hade någon sett ett mountain lion eller något i närheten. 
Mötte upp Trevor ifrån min World lit/Video production class och åkte till The creek vid five mile och badade innan vi åkte hem och tog det lugnt resten av kvällen men plugg plus att vi åkte och kollade på ett till hus som jag verkligen inte gillar haha.
 
 
panncakes & lördagens lunchställe
 
 
alla bilder över förutom den sista är ifrån the creek by money face, den sista är ifrån five mile. såååå fint 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0