New York - Dag 4

Sista dagen i New York spenderades på sixflags som var såååå grymt!
Lämnade hotellet efter frukost och grindarna till nöjesfältet öppnade 10:30.
gick bort mot den sjukaste berg och dahl banan någonsin, Kingda Kah och åkte den först haha, galet hög.
sen något som liknade atmosfear fast den måste vart högre.
 
 
Hängde på nöjesfältet nästan hela dagen och åkte sjuka attraktioner tills de dåliga vädret kom då vi åkte vidare till en stor outlet som kompensation för att vi var tvinga att åka tidigare. Ifrån början var det meningen att vi bara hade en timme på oss att shoppa och äta då 100 utbytesstudenter till skulle komma till hotellet så vi inte kunde äta där. Det slutade med att vi hade 3 timmar på oss och varken jag eller Lovisa hade våra bankkort eftersom det inte var meningen att vi skulle nån annan stans än nöjesfältet... Så vi gick runt inen sjukt stor galleria med ALLA mina favoritmärken med under $40 dollar var... Skrattretande men jag fick med mig en klänning iaf. Hann heller inte äta något så hade inte käkat sen frukost och vi åkte tillbaka toll hotellet vid åtta på kvällen.. Hehe
 
Dagens tråkigaste var dock att Sanna vaknade upp och var riktigt sjuk så hon inte kunde åka med oss alls, riktigt jäkla tråkigt! Var tillbaka på hotellet efter åtta och då satt vi och käkade lite på rummet innan jag och Sanna satte oss nere i sofforna/allrummet med Magnus, Felix och tre till norska supersköna killar. Spenderade resten av kvällen där med mycket prat och en del käk. Typ glass hehe.
Sen hände en sjukt tragisk grej, en av de danska killarna föll ihop inne i gymmet då han hade svårt att andas (sjukt litet och kvavt gym utan ventilation i denna värmen hallåååå) så han fick åka med ambulans till sjukhuset stackarn, men läget var stabilt när de åkte och han kanske fick komma tillbaka under natten. Packade klart och fixade på kvällen inför sista dagen på soft landing campet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0