New York - Dag 3

Rullade ur sängen vid 08 för en go frukost bestående av äggröra och jordnötssmör och bananmacka för att sen vid nio tiden åka in till Manhattan. Blev släppta vid Rockefeller Center där jag, Sanna, Matilda och Lovisa åkte upp tillsammans. Kostade 29 dollar och det var så sjukt värda pengar! Väl uppe såg vi ut över hela central park och på andra sidan hade vi Empire state building.

Sen var det dags för shopping och innan vi åt lunch på Pret hann vi med Nike Town och Victoria's Secret pretty much.

 
Gick sen vidare till Times' Square där vi spenderade över en timme på Forever 21's fyra våningar och ändå hann man bara kolla på hälften. Fortsatte shoppingen på Billabong, American Eagle outfitters och Sephora där vi även fick en makeover av märket per-fékt som jag även köpte lite av. Köpte sedan med oss lite käk inför kvällen istället för att beställa av ledarna som vi gjort tidigare då kvällens alternativ inte v speciellt roliga. Letade oss tillbaka toll Rockefeller Center där bussen gick tillbaka vid 18 tiden!
 
 
Väl tillbaka på hotellet åt vi lite och sen spenderade Jag, Lovisa, Sanna, matilda och magnus resten av kvällen på rummet med lite kortspel och så, himla bra kväll!
Visar bilder på shoppingen soon.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0